ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Saker man aldrig tyckt sig behöva

/

Jag är en sucker för hudvård men det finns två saker jag är noll intresserad av: bodylotions och handkrämer.

Vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag måste … köper nytt, smörjer in mig en, eller två gånger, oftast i samband med att jag åker på semester och då tycker mig ha tid att smörja in mig.

Sen lägger jag ner. 

IMG_5837
Förra sommaren fick jag en tubtest med handkräm från Reserol när jag var där på ett besök. Eller rättare sagt: det är en intensiv handmask. Jag blev ombedd att testa och sa givetvis ja, som alltid. I bilen på vägen hem undrade jag varför jag sagt ja när jag är så värdelös på att verkligen använda det. Men, den här gången tänkte jag anstränga mig. Det skulle dessutom bli lättare eftersom man ska använda den på kvällen innan man går och lägger sig. Perfekt på nattduksbordet med andra ord.

Det blev en rutin som faktiskt funkade. Jag smörjer in mig varje kväll och händerna är bra mycket mjukare nu. Kan också kanske bero på att den är framtagen till mogen och känslig hy.

IMG_5838
Alldeles nyligen har den kommit ut i handeln och kommer snart finnas på välsorterade apotek bland Reserols övriga svinbra sortiment. Men, man kan köpa den på deras egna hemsida. Den kostar en slant men är SJUKT dryg. Man behöver bara yttepyttelite.

Du som är ute efter en handkräm som är lite bättre och effektivare än de vanliga parfymerade märkeshandkrämerna: testa den här. Du kommer inte ångra dig.

HÄR hittar du den.

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00