ANNONS

Vissa saker ändrar man inte på

/

Nästan allt i hela världen är digitaliserat men det finns vissa saker jag måste få göra på gammelsätt.

Läsa magasin. Eller ja, nu är det bara en tidning som jag prenumererar på och varje månad när den kommer så inväntar jag rätt tillfälle för att läsa den utan att bli störd av make, barn eller hund.

42ED6546-20AE-4046-89B3-BF92CA45B7F3
Igår var det dags. My holy moment of the month.
IMG_6420
Det här är min Daisy Beauty-plats. Ligger alltid här och lusläser tidningen.
IMG_6421
Jag tycker att ni ska ta er tid och läsa det här. Mycket intressant för er som är intresserade av smink och hudvård!
IMG_6423
Alltid kul att se kompisars produkter. Den här borsten köpte jag för flera år sedan, långt innan jag lärde känna Bigge. (HÄR)
IMG_6435
Jag satt ju med i juryn för Daisy Beauty Awards och min kategori var Årets Damdoft. Kan säga att Tom Fords 1:a-plats inte var att diskutera. Väldigt god … och väldigt dyr! Kan för övrigt även hålla med om Elemis Superfood-moisturiser, som har en lätt färg. Superfin glow på huden. 
IMG_6429
Här har ni en annan väldigt bra produkt … och dryg som attan!
IMG_6422
Eftersom jag har sådana problem med mitt hår så köper jag precis allt just nu. Även denna. Är inne på andra veckan. Sjukt dyr (har för mig att jag betalade typ 800-900 kr och flaskan är inte större än en deo) så jag hoppas verkligen att den ger effekt!
IMG_6434
Det här behöver man bli påmind om. Jag borstar alltid håret när det är blött och uppifrån och ner…
IMG_6437
Det här märket, Physicians Formula, ska ni testa: jäkligt bra och jäkligt billigt!
IMG_6433
Den här läppstiftsguiden var numrets bästa artikel!
IMG_6425
Jag lär mig alltid nåt nytt när jag läser tidningen. Undrar om jag är ensam om att ALDRIG någonsin ha tvättat borsten en gång i veckan?! Vet inte ens om jag gör det en gång i månaden. Gör ni?

Kan varmt rekommendera en prenumeration av den här tidningen, HÄR!

IMG_6451
Håller för övrigt på att testa mascaror och det ska bli intressant. Jag undrar på riktigt hur många olika sorter det finns på marknaden. Gissar på tusentals. Det är den mest säljande produkt inom sminksegementet.

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00