ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Det här med brun utan sol

/

Jag säljer ju en jäkligt bra brun-utan-sol sedan flera år och har inte varit superimponerad av de andra märkena som finns på marknaden. 

1005048_2

För ett par år sedan kom Ida Warg Beauty ut med en BUS som slog ner som en bomb. Jag köpte och testade men den fastnade över huvud taget inte på mig och jag insåg att det måste vara fel på min hud eftersom den blev så hyllad.

Sedan dess har dom släppt ytterligare varianter och nu bestämde jag mig för att ge det en chans till … även fast jag är mer än nöjd med min egen. Alltid bra att alternera.

IMG_5912
Misten till vänster är det senaste tillskottet. Den sprejar man på när man har skrubbat rent ansiktet. Funkar faktiskt väldigt bra om jag ska vara ärlig. Men, den andra lilla rackaren, Tanning Drops: holy shit så bra den är!

Den använder man en gång i veckan. Rengör ansiktet, ta en klick med nattkräm (eller dagkräm) och droppa en eller flera droppar. Gegga runt och smörj in i ansiktet. Jag var jäääkligt tveksam när jag gjorde det här på kvällen. 

IMG_5866
Nästa morgon fick jag en chock! EN enda liten droppe tog jag!
IMG_5868
Ska fortsätta några månader med att göra det här en gång i veckan.

Just nu får alla mina läsare 20% om ni använder min kod: MONA20 

Passa på att fylla på med schampo och balsam. Jäkligt bra produkter!

HÄR hittar ni rubbet …och glöm inte koden!

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00