ANNONS

När allt flyter … och man kan börja använda trutvalla igen

/

Jag är inne i en märklig period just nu. Har flyt med en massa saker och det känns lite ovant. Senare i veckan har jag ett superintressant möte (via datorn så klart), berättar mer om det går i lås.

IMG_6042 2
Träffade Medium-Christina igår igen för att gå igenom lite saker och vi avslutade det hela med att hon ville att jag skulle ”dra ett kort”. 
IMG_6036
Får det här och hinner bara läsa ”Fruktbarhet” innan jag suckar och säger ”Öh, det tåget har passerat för länge sen!” Christina skrattar och säger att det inte har något med att bli gravid att göra.
IMG_6035
Sen ger hon mig ett litet häfte och ber mig läsa vad kortet betyder. Kan inte säga något än men blev helt chockad. S o m det passar in just precis nu! 
IMG_6008
Hämtade ut paket med en massa skojsigheter från bareMinerals! Nu rör jag mig inte särskilt ofta på stan men de få gånger jag gör det så har jag verkligen saknat att inte kunna ha läppstift på mig eftersom det inte funkar jättebra tillsammans med munskydd. MEN, nu har jag hittat bästa lösningen på det!
Skärmavbild 2021-02-23 kl. 20.08.14
Beställde ett munskydd som är genomskinligt och togs fram under Sars-epedemin, så nu jäklar ska här köpas shitloads med läppstift! (HÄR hittar ni munskyddet.)
IMG_4810
Köpte den här först men pluppen över näsan lossnade hela tiden eftersom jag har glasögon, men annars var det här skyddet asbra, bl a för att det inte immade igen!
IMG_6045
Igår fick jag hem den här i brevlådan. Är den så bra som det sägs så ska jag visa er exakt vad man ska ha den till. Återkommer!

Idag onsdag. Spelar in youtube med Bigge och ikväll är det soppkök!

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00