ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Ett jäkligt bra fransserum

/

Jag har ju slutat med fransförlängning efter många år. Hade ett uppehåll på 6 månader en gång, men nu, efter 5 år så ville jag ”lufta” mig lite. Problemet var bara att jag var näst intill ”flintig”. Minimalt med fransar. Lite småpanik eftersom det inte ens hjälpte med mascara. Jag var naken och det såg färjäkligt ut.

Redan första dagen efter att fransarna togs bort så började jag med ett serum. Alla pratar om XLash (som jag testade förra gången och som är jättebra) men nu ville jag prova en annan jag hört talas om.

Skärmavbild 2021-01-26 kl. 20.39.27
Varje kväll längs den övre franslinjen. En vecka gick. Två veckor gick. Det hände inte ett skit och jag mulnade men visste samtidigt att det kan ta runt en månad innan man ser något.

Mycket riktigt, 5-6 veckor senare sa det POFF! Eller nja, ska ärligt säga att jag inte haft fokus på dom, men härom dagen kommenterar en kompis dom: ”jösses vad långa dina fransar har blivit!”

IMG_4628

HÄR hittar ni den. Har precis beställt en till då min tar slut vilken sekund som helst. 

IMG_4672 2
Nu har jag äntligen börjat använda mascara.
IMG_4576
Det roliga är att även fast jag bara använder serumet på den övre franskanten så har det ”smittat” av sig på den undre. Har sjukt långa fransar där!

Apropå mascara. Herreguuuud vilken jäkla djungel. Ni måste komma med bra tips för jag har noll koll. 

Skärmavbild 2021-01-26 kl. 21.10.38

Tror dock att jag har hittat två guldklimpar. Den ene är från bareMinerals. Galet bra men det tog ett tag innan jag kunde hantera den rätt då den är lite speciell, men jösses så bra! Den innehåller dessutom serum. HÄR finns den.

Den andra är från Yves Rocher men nu när jag skulle in och beställa en till så har dom slutat att sälja den! Har beställt några andra som jag ska testa.

Vill på riktigt ha bra tips av er. Är superdålig på just mascaror och kan ingenting. Har hört talas om nån som heter ”Telescope”, eller nåt i den stilen, som tydligen ska vara bra.

IMG_4172
Ge mig tips så ska jag göra prova flera och göra ett mascarainlägg.

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00