ANNONS

Youtubeplanering och smink

/

IMG_4442
I förra veckan hade jag och Bigge planeringsmöte. Vi börjar spela denna vecka och fortsätter fram till i början av juni. Då har det gått ett år ungefär och vi gör en utvärdering eftersom vi sa att vi skulle ge det ett år. Vi har ju galet roligt men problemet är ju att visst, innehållet passar inte alla men det stora problemet är att få kvinnor över 40 att börja hänga på Youtube. Förståsigpåarna på Bonnier påstår att det var exakt samma problem när Instagram kom, det tog tid men nu hänger alla där … så vi nöter vidare. Kommer dock be er om hjälp då och då med era erfarenheter inom vissa områden.

Redan innan jag lärde känna Bigge så hade jag ett par av hennes produkter. Hon äger ju sminkmärket FÄRG och har i många år i första hand haft skolor (som har utbildningar för make up-artister, frisörer m.m) som kunder. Alltså inte sålt till privatpersoner. Det började hon med för några år sedan, men det har mer varit en ”sidogrej”.

IMG_4440

Hon tycker förresten att jag ska klippa mig så här. Skickade bilden till Frisör-Jouli, som gick upp i brygga och ba’; ”JA JA JAAAA!” Vad säger ni?

Hur som. Bigges smink är på riktigt SVINBRA och sedan vi började spela in våra avsnitt har hon lärt mig att inte vara feg med färger. Hur kul som helst. Plus att dom aldrig tar slut. Galet pigmenterade. (HÄR om ni är intresserade.Skickar man ett foto på sig själv, osminkad, så hjälper hon till med val av färger.)

IMG_4443
Jag fick fem nya färger med mig hem. Färger som fått sig en liten törn så att de inte går att sälja. 
IMG_4496
Nu har jag färger som räcker tills jag lämnar jordelivet!

När vi var färdiga med mötet så frågade hon mig om jag kunde göra henne en tjänst. Hon håller på att ta fram ett nytt läppstift ”så kan du sätta på dig det och messa mig bilder under dagen?”

IMG_4451
Jäkla tur att det råkade matcha mina glajjor.
IMG_4452
Hade ju varit lite svettigt om läppstiftet var orange!
IMG_4459
Skärmavbild 2021-01-24 kl. 16.52.05
Jag förutsätter givetvis att hon döper det till MONA!😂😂😂

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00