ANNONS

Frederick Federley – hur tänkte du nu?

/

Okej. Nu kan jag inte vara tyst längre. Jag har nånstans hoppats på att all media har överdrivit vissa uppgifter, men när jag såg vad Centerns Partisekreterare Michael Artursson hade att säga om saken.

Då har vi alltså en högt uppsatt politiker som MEDVETET bor ihop med en tidigare dömd pedofil. Vi pratar alltså om någon som har fällts på 22 punkter avseende sexuella övergrepp på barn. Våldtäkter.

Skärmavbild 2020-12-04 kl. 14.37.19

Herr Federley har en dotter.

Han tycker alltså att det är helt okej att leva ihop med ett jävla as till människa. Jag hoppades innerligt att han inte hade en aning om det här förrän det kom fram nyligen men nejdå. Han visste. Han försökte till och med Kriminalvården att tysta ner det hela med tanke på att han ”är en offentlig person”.

Jo ja tackar ja.

Nu är det ju de facto så att Herr Federley på intet sätt ska skuldbeläggas för vad hans livspartner har gjort. Inte alls … MEN …

… han VÄLJER att leva tillsammans med en notoriskt dömd pedofil. Sa jag att han har en dotter?

Jag hoppas vid Gud allsmäktige att mamman till barnet omgående söker ensam vårdnad.

Sen undrar jag hur Herr Federley, som jag alltid har tyckt varit en skicklig och duktig politiker (även fast jag inte delar hans ideologi) på fullaste allvar tror att en seriepedofil plötsligt slutat vara en pedofil.

För, det måste ju rimligtvis varit så han tänkt eftersom ingen människa vid sina sinnens fulla bruk, skulle välja att leva med en pedofil. I synnerhet inte när man har barn.

Men, vad vet väl jag, det finns ju fler som är lika jävla dumma i huvudet så man har ju slutat att förvånas.

35
170

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00