ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Gör om och gör rätt

/

Jag har sån jäkla nackspärr och kan knappt tänka klart varför det blev ett länkfel igår när jag skrev om den bästa krämen ever från Reserol.

GreenCaviar2header

Foto: Sara Arnald

Den här vill jag att ni köper, ni som kan. Nedsatt 40% . Använd rabattkoden BF2020 och klicka hem den HÄR.

Nu är det ju så här att produkter som görs för kroppen ska användas på kroppen. Innehållet är ofta olika och/eller med andra produkter som passar en kropp bättre MEN, i det här fallet ska ni använda den i ansiktet. Alltså, ni som vill. Givetvis är den lika bra för kroppen men jag använder inte bodylotion så jag kör den i fejset.

Orkar inte dra historien nu men det var meningen att den här skulle lanseras som en ansiktskräm, något hände och den tappades om i bodylotionflaskor. Jag vet att ni som köpt den tidigare på inrådan av mig är galet nöjda så ni andra: passa på nu. Den är för dyr för att tillverkas så Reserol säljer ut det lager dom har, sen är det finito.

Gissa vem som har bunkrat!

… och nä, det är inget samarbete, jag får inget för att jag skriver om den, tycker bara att den är så galet bra plus att den är svensktillverkad av folk från läkemedelsbranschen.

12
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00