ANNONS

Nu M Å S T E ni titta!

/

Alltså, skit i frukosten, lunchen, middagen, eller vad ni just nu tänkt göra när ni tittar in här. Istället tycker jag att ni ska poppa lite popcorn, luta er tillbaka, så ska jag bjuda er på årets gapflabb.

Bigge beordrade mig att sätta på mig träningskläder och infinna mig på en specifik adress nu i veckan. Hon har ju tjatat hål i huvudet på mig om att vi ska göra ett träningsavsnitt, men då jag avskyr all form av träning så har jag förhalat det.

Nu stod jag alltså på nämnda adress, utanför ett ITRIM-ställe och väntade på henne. Var tämligen säker på att vi skulle in och gymma. Alltså det här vanliga som folk gör på såna ställen. Skitboring.

Ack som jag bedrog mig. Bigge fick mig att testa tre helt otippade träningsgrejer under hela dagen, och jag kan på riktigt berätta att det tog två dagar att hämta mig efter århundradets träningsvärk.

Och hörni, prenumerera gärna på vår kanal. Superenkelt och det gör att vi är peppade att fortsätta det här projektet. Läs gärna våra superbraiga artiklar vi har i samband med varje avsnitt, HÄR hittar ni dom.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00