ANNONS

Skogshuggar-Stina

/

IMG_2329
Jag har fått mycket leveranser till webbshoppen de sista veckorna men det är ju så galet tråkigt att sitta och plutta in alla artiklar i datorn så när en 95 kilos leverans kom igår släpade jag in allt i hallen, satte på mig ytterkläderna och drog ut i trädgården i stället. Låtsades som om det regnade.

Ungefär samtidigt kommer min mamma och hennes man. Vi har inte setts på nästan två månader pga pandemin och då min mamma inte skulle överleva att få covid-19 så håller hon sig undan allt och alla. Nu kunde vi dock stå med några meters avstånd och snicksnacka en stund. Dom är helt isolerade i sin lägenhet i centrala Stockholm så det är var höstens happening för båda två.

Vi har en yta på uppfarten som till hälften är täckt av en massa träd och buskar. Smala träd, typ 15-20 cm i omkrets. Jag har stört mig så hårt på det här eftersom vi skulle kunna få plats med alla tre bilarna (maken har en fjantsamlarbil utöver sin vanliga Volvo) om dessa träd och buskar inte fanns där. Stod och beklagade mig lite inför styvfar men två timmar senare såg det ut så här. 

Herrejösses som vi sågade och röjde. Först när vi var klara och min rygg packat ihop totalt,  insåg jag att makens fjantsamlarbil är inlämnad på ett ställe för vinterförvaring.

Well, uppfarten är redo för den i vår i alla fall. 

Skärmavbild 2020-11-20 kl. 19.25.02

Eftersom det är pandemi och många restauranger går på knäna så bestämde vi oss för att sponsra vår finrestaurang här i hooden med hämtmat.

IMG_2342
Jag älskar svamp så jag beställde två stycken förrättstoasts.
IMG_2343
De andra beställde högrevsburgare och vi var så hungriga att det här med att lägga upp fint på en tallrik inte hanns med.
IMG_0154
Sen undrar jag om det är fler än jag som fuskat lite?
IMG_2337
Har aldrig varit så här tidigt ute förut men jag tycker att hela världen är deprimerad så lite juleljus kanske hjälper en smula. 
IMG_0153
För övrigt finns det fler som tycker det är tråkiga tider. Nisse vill helst inte alls gå ut och föredrar att chilla hela dagarna.

Nu ska jag köra talibanen till dansskolan. Hon jobbar ju extra som danslärare och lyckligtvis gäller inte restriktionerna den verksamheten.

14
84

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00