ANNONS

Ledig mitt i veckan

/

Igår tog jag ledigt och tillbringade halva dagen nere i min källare där jag har min webbshop. Har länge varit på väg att organisera en del av varulagret och fick äntligen tummen ur.

IMG_2301
Vi har alla våra smidesprodukter på ett centrallager varifrån de skeppas ut till butiker och privatpersoner men jag har styrt upp en liten vägg hemma med småsmide som inte tar så mycket plats. Krokar, hängare, ljuslyktor och annat tjafs. Linoljebränt smide är smutsigt och tungt, även om det är smågrejer så jag var tokslut efter 4 timmar. 
IMG_2305
Har äntligen tagit tag i mina förvaringslådor som jag köpt på IKEA. Satte ihop ett gäng och organiserade en massa småprylar. Jag är en sucker för just förvaring och då pratar jag a l l sorts förvaring.
IMG_2306
Från Tupperwareburkar till necessärer. Galet skönt att få det gjort. 
IMG_2313
Innan veckan är slut ska jag vara klar med allt. Ännu en sten mindre på axlarna. 
IMG_2325
En fördel med den här pandemin är att man inte behöver tänka på hur man ser ut när man lallar runt här hemma. 
IMG_2122
Blev väry happy i affären när jag upptäckte det här. Jag och 29-åringen har som tradition, ända sedan hon var 8-9 år, att varje år testa marknadens alla pepparkaksdegar. Yummie yummie!
IMG_2295
Kan ju säga att jag inte blev utsedd till Årets Mamma eller Årets Fru igår. Jag har varit sugen på fiskpinnar och potatis i flera veckor och igår kunde jag inte hålla mig. De andra två i hushållet tycker inte särskilt mycket om det men ujuj så gott det var!
IMG_2307
Men, som vanligt när jag är skithungrig, så gör jag alldeles för mycket mat. Orkade knappt hälften och ja, potatis är min absoluta favorit. Kan inte leva utan det.

Vad för något i matväg skulle ni aldrig vilja vara utan? Bara EN grej.

40
77

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00