ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Nästan som före pandemin

/

Jag hade världens bästa dag igår. Mitt stora intresse är ju hudvård och igår åkte in till Stockholm Beauty Week.

IMG_1110
En liten minimässa men … den var inte alls bra. Väldigt märkligt organiserat, tråkiga utställare. Var speciellt intresserad av att prata med en särskild utställare men när jag kom till deras monter var den tom. Jag frågade mässpersonalen om de visste något och fick till svar: ”dom sa igår att dom inte visste om dom skulle komma idag”. Öhh, okej. Seriöst. Not. Bra. Hejdå. Not interested anymore. 
IMG_1120
Däremot var ett av mina absoluta favoritmärken där; Reserol. 
IMG_1114
Love, love, love deras produkter. Svensktillverkade och MYCKET bra!
IMG_1113

Sjukt bra sheet masks!

IMG_1115
Den här är guldklimpen i deras sortiment. Ni som följer mig på Instagram såg vad jag skrev igår: den kom till av misstag (lång historia) och är även perfekt för ansiktet (där jag använder den) men då ingredienserna är väldigt dyra så kan Reserol inte ta så mycket betalt som de borde göra.
IMG_1176
Därför finns det bara ett begränsat antal. Jag måste köpa fler för det är by far en av det bästa produkter jag har använt. HÄR finns den och som sagt; använd den i ansiktet. Den gör underverk. 
IMG_1118
De har en ny grej också som jag ska skriva om i ett separat inlägg. Bästa uppfinningen ever; vitaminer på sprejburk. 
IMG_1137
Åkte från ”mässan” efter 45 minuter och in till city för besök hos IOAKU. Jag missade att dom satte igång med sin stora sample sale igår och ville passa på och se om det fanns något spännande. 
IMG_1136
Blev lite kär i det här men tror att det var nån som hade reserverat det. 
IMG_1147
Jag älskar smycken och tycker inte att man kan ha för mycket!
IMG_1148
Det fanns en himla massa i äkta silver och silver med guldöverdrag.
IMG_1127 2
Smycken som Fanny ritat men som inte blivit satt i produktion.
IMG_1144
Nu har dessa ringar kommit in i lager igen. En storsäljare. Fina men för ”smått” för mig.
IMG_1139
Jag gillar smycken som syns!
IMG_1140
Älskar den här serien och har en uppsättning i vitt/guld och väntar på att en brun och en svart variant, kommer i november.
IMG_1132
Igår tog jag sats från tårna och satsade på att par såna här statementörhängen!
IMG_1163
”Love” i ena örat …
IMG_1162
… och ”Life” i andra.

De fortsätter med sin sample sale ett tag till så det går att göra sjukt bra klipp. Kolla på deras instagram och på deras hemsida, HÄR. Nu har dom också börjat med en annan kul grej: varje onsdag har dom ett riktigt bra erbjudande, eller nåt fysiskt event i butiken. 

IMG_1165
Sen blev jag hungrig och åkte till Wilmer Kaffebar. Där satt Malin och hennes gamla kompis Magnus, som jag också känner.

Just det ja, när jag skulle gå in i till IOAKU i Sturegallerian så passerade jag BOND, där jag klipper mig. Jouli, min frisör, såg mig och jag var tvungen att gå in och erkänna mina synder. Att jag gjort en hårförtjockning med keratin.

IMG_1124
Ujujuj, vad hon INTE blev glad på mig … även om hon ler för er här. ”Men M O N A!”  …sen sa hon en massa saker som jag inte ska upprepa här inne, haha!

Åkte hem, andades i 8 minuter, sen tillbaka in till stan igen för att gå på ett riktigt hudvårdsevent. Dermarome, ett företag som har massor av superbra märken såsom Buxom, bareMinerals, Elemis, Priori, SkinBetter Science, Löwengrip med flera, hade organiserat det riktigt bra. Bjudit in folk till två olika slot-tider för att presentera nyheter.

IMG_4472
Den första jag stötte på var Maria som är sjukt jävla snygg ansvarig för tre märken: PRIORI, Skinbetter Science och LOVA SKIN.
IMG_1184
Jag använder alla tre, och de är väldigt bra. (Eller ja, i PRIORI har jag bara en rengöring som är guld.)

LOVA SKIN har världens bästa grej för fötterna: 

5e9f90605b87bb2e0bffa83e9af5e814-1
Det här mina vänner, det här är Guds gåva till oss med fötter. Fuck Scholl och allt annat på marknaden, inget slår det här. Jag köpte det i våras och kan inte leva utan det. Man sprejar fötterna, väntar  60 sekunder, sen får man bort all skit hur enkelt som helst. Jag pratar förhårdnader deluxe. Formulan löser upp ALLT! Svår att få tag i då den säljs på salonger. Är jättesur för det då den verkligen är absolut det bästa som finns.

Tillbaka till Maria. Sen en tid tillbaka så använder jag den här;

Skärmavbild 2020-10-22 kl. 20.34.31
Det är en så kallad balm som är fuktgivande och och extremt mjukgörande. Funkar på alla torra ställen. Nu har jag bara den på läpparna,  i avsaknad av andra torra delar på kroppen, och den ÄR skitbra men jag har varit irro på själva förpackningen. Har tyckt att den varit värdelös. Jag skruvar bort locket, tar burken mot läpparna och mjökar på med balm. Ni fattar. Konsistensen är en smula hård, vilket gör att det är småjobbigt att få på det när man meckar runt med burken så som jag gör. När jag hälsat klart på Maria så tar jag sats från tårna: ”Alltså, den är svinbra för den hjälper verkligen torra läppar, men fan vilken värdelös burk!”

Maria tittar på mig och undrar om jag är helt felvaggad. 

IMG_1179 2
”Men alltså, du ska ju ta med f i n g r e t och smörja in läpparna, eller andra torra områden!”

Jahapp. Då får man väl göra som experten säger då’ra! Den är en smula dyr, men väldigt, väldigt dryg och sinnessjukt effektiv! HÄR hittar ni den.

IMG_1182
Priori har för övrigt tagit fram en led-mask i silikon. En ljusmask som stimulerar produktionen av kollagen och elastin och man använder masken tillsammans med ett serum.
IMG_1181
Porerna minskar, jämnar ut hudtonen och är perfekt för hemmabruk några gånger per vecka. Dyr som fuck, men är man en riktig beautynörd så är det väl investerade pengar. (Ligger på runt 4.000 pickadoller.) Det kommer mer och mer av den här typen av masker då resultaten är synbara. HÄR finns den.
IMG_1188
En annan av Dermaromes nyheter i produktportföljen är Browgame. Två svenska killar som har startat och har koncentrerat sig på just produkter för ögonbrynen. Fastnade för tre saker: pincetten som, bortsett från en bra form längst ut även är gummerad i ”handtaget”.
IMG_1187
En liten sminkspegel med ljus. Den ska jag köpa! 
IMG_1190
Den här spegeln var också supersmart.
IMG_1192
På baksidan sitter nämligen en liten förstoringsspegel. Den lossar man …
IMG_1193
… och sätter ovanpå den större spegeln. Supersmart för de som ser taskigt! HÄR hittar ni speglarna.
IMG_1198
Löwengrip Beauty har kommit ut med en ny vegansk serie för ansiktet. Har ingen erfarenhet av det märket men hör fler och fler som säger att det är bra. Jag är ju en sucker för förpackningar och kan säga att det här andas kvalitet. Fick hålla i den stora burken och den var tung. Det märks att man har satsat ordentligt.  HÄR hittar du det. 
IMG_1206
Ett annat för mig nytt märke; Aurelia. Brittiskt och jobbar enbart med probiotika (nyttiga bakterier).  Snor lite info från Google:

”Aurelia Probiotic Skincare är en mångfaldigt prisbelönt och resultatdriven hudvårdsserie som kombinerar probiotiska och kraftfulla botaniska ingredienser med vetenskapligt bevisad effekt. Aurelias banbrytande probiotiska teknologi motverkar cellulära skador samt skyddar och återställer balansen i huden från insidan. Den unika kombinationen av probiotika och aktiva ingredienser främjar produktionen av kollagen och hyaluronsyra som ger en spänstig och fräsch hud med vacker lyster. Aurelia-produkterna innehåller naturliga ingredienser och passar alla hudtyper och hudtillstånd.”

Ska erkänna att jag blev väldigt sugen på att prova. 

IMG_1208
Det här serumet ska tydligen vara ”the shit” och eftersom jag är stortorsk på just serum så ska här provas!  HÄR hittar ni produkterna.
IMG_1202
Märket Elemis är stort i Sverige men jag har ingen erfarenhet med mer än att jag har provat deras rosenolja som är guld! Vet att Linus (Make up by Lina) är stortorsk på det här märket.

I vintras var jag på en pressfrukost hos Dermarome och då berättade dom om den här anti age-krämen, som är ett samarbete med engelska motsvarigheten till Bröstcancerfonden sedan 20 år tillbaka. Det är en specialutgåva och burken är fantastiskt vacker i verkligheten … och alltså en limited edition. Oavsett hur den säljer så donerar Elemis varje år minst 25.000 pund till Breast Cancer Now samt 25.000 USD till The Pink Agenda i USA. HÄR hittar man krämen. 

IMG_1203
Den här raringen har jag hört sjukt mycket om länge och varit på väg att köpa. En återfuktande dagkräm med väldigt mycket lyster i. Elemis absoluta storsäljare som blivit en kioskvältare. HÄR hittar du den.
IMG_1199
… och så har vi ett av mina long time favoritmärken: bareMinerals, som hyfsat nyligen har börjat med hudvård. 
IMG_1200
Det här serumet har jag läst mycket om i utländsk press och så fort den släpps så kommer jag införskaffa en flaska. Ska tydligen vara himmelsk.
IMG_1209
bM släpper även en mascara och normala fall är jag noll intresserad av mascaror men då jag har bestämt mig för att sluta med förlängning av fransar så kommer jag bli tvungen att sätta mig in i mascarornas värld. Nyfiken på just den här eftersom den även innehåller ett serum. 
IMG_1186
… och apropå serum. Efter flera år av fransförlängning kommer jag ha minimalt med egna fransar nu när lösfransarna sakta men säkert håller på att trilla av. Jag har därför, sedan i början på den här veckan, börjat med serum och exakt det här serumet. Hörde talas om det redan i vintras och har extremt höga förväntningar. I will tell you about it. Eller ja, ni lär ju få se. HÄR finns den. 
IMG_1194
Den roligaste presentationen var det här. Sockerfri glass.
IMG_1195
Två unga tjejer som gjort slag i saken med en gemensam dröm. Producera glass som inte innehåller naturligt socker. Jag var aningen tveksam när jag skulle smaka eftersom jag har testat olika sockerfria glassar förut … och det har smakat skit men OJOJOJ så god den här var! Gårdagen till ära hade det även gjort ett samarbete med Löwengrip Beautys och tillverkat en glass med ananassmak. Svingod. Just nu finns de bara i Stockholm (HÄR hittar ni butiker som saluför märket.)

Jag älskar den här typen av tjejer. Envisa, jobbar som dårar för att de verkligen tror på sin produkt. Och det gör jag med. For real. Hörde flera som smakade och SAMTLIGA var genuint förvånade över att glassen var så god. Lätt att jag ska tjata på min affär här i hooden att de ska ta in den!

Jahapp, det var månadens längsta inlägg men sweet Lord så glad jag är över allt vad gårdagen hade att erbjuda. Galet länge sedan som jag var på ett riktigt stort och bra hudvårdsevent. Och avstånd hölls. Och folk som var snoriga stannade hemma.

Det g å r att ha ett någorlunda vanligt liv trots pandemin. Bara man respekterar varandra.

Och det gör vi väl alla, eller?

18
51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00