ANNONS

När man släpper sargen

/

Jag är norra Europas mest tråkiga människa när det kommer till vissa saker. Som med smink. Alltid samma färger på ögonskugga. Eller ja, i den bruna kategorin. Alltid samma teknik.

Sen träffade jag Bigge och det vore ju konstigt om man inte lärde sig något av någon som har en gedigen utbildning och som drivit make up-skolor under några decennier.

Igår spelade vi in ett youtubeavsnitt och då det är oktober månad och alltså en rosa månad så hade Bigge en idé om en helt rosa make up.

När hon först föreslog det så undrade jag om hon hade tappat kompassvattnet helt. Visserligen gillar jag rosa, men rosa ÖGONSKUGGA?! 

IMG_1042
Det är ju inte ofta Bigge blir dålig på bild men igår lyckades jag, hehe!
IMG_1041
Kolla, inte så pjåkigt va?!
IMG_1052
Bigge lurade på mig ett läppstift från hennes företag FÄRG och jag blev förvånad över att det faktiskt var snyggt. Hade aldrig valt det själv. (I know, jag ser lite packad ut!)
IMG_1056
Igår firade vi även att även fast vi har flera tusen visningar på våra avsnitt så har vi drygt 1000 prenumeranter på vår kanal; 40plusmedextraallt. Jippi!
IMG_1067
Vi har s å himla kul med det här projektet och jag är övertygad om att det bara kommer gå bättre och bättre ju varmare i kläderna vi blir. Ju fler prenumeranter vi får, ju mer tid kan vi lägga på det och få det mer proffsigt.

Nu ska jag snart åka hem till Magdalena. Hon har genomgått en stor operation och har fruktansvärda smärtor. Jag ska gå ut med hennes hundar så att hon får vila.

14
76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00