ANNONS

När man lägger alla pengar i samma skål

/

Jag har kompisar som undrar hur jag kan lägga så mycket stålar på hudvård och behandlingar vilket har fått mig att fundera lite. Jag har inga andra intressen än hudvård. Jag har kompisar som lägger varenda öre på god mat, både att laga dyrt hemma och att gå på svindyra restauranger. Jag har kompisar som samlar på vin från hela världen och andra kompisar som lägger ner en förmögenhet på golf och golfresor.

Jag håller mig till hudvård och behandlingar. Kan ju också säga att Blocket och Kaplans Auktioner är en väldigt bra inkomst. År av samlande av olika saker … som man inte längre behöver, ger bra med pengar i plånkan. Jag bestämde för länge sedan att allt jag får in på försäljning genom dessa kanaler, ska gå till olika behandlingar.

De ytterst få gånger jag har ett samarbete så markerar jag det väl här inne, i det fall det inte står något så är det helt enkelt inget som helst samarbete. Då och då måste jag klargöra det eftersom det finns små ”poliser” där ute som gärna vill kommentera med ”du har glömt att reklammarkera!”. Nej, det har jag inte. Jag har koll.

Just nu håller jag på med just ett samarbete med Irradiakliniken där jag genomgår en två månaders LPG-behandling främst på min hals. Det är ett experiment och det ska bli intressant att se hur det slutar. Utöver det så har jag laddat hela hösten med bokningar av andra behandlingar.

IMG_0873
Bland annat gjorde jag i veckan en örtkur. Har hört talas om den tidigare men aldrig provat. 
IMG_0738
Det här gillar jag. Liudmila, eller Ludde som jag kallar henne, lägger alltid en blomma på bädden så man känner sig verkligen välkommen. 
IMG_0748
I normala fall har Ludde handskar på sig men med den här örtkuren funkar inte det och jag har ju som sagt antikroppar så det är inga problem. Hon är galet noga med hygienen. 
IMG_0744
Jag älskar förresten hennes ryska brytning och lågmäldhet.
IMG_0756
Hon har en grym utbildning från Sveriges mest renommerade skola: Gildaskolan så hon bra på det hon gör. Den här örtbehandlingen är ekologisk och innehåller ett tiotal olika örter men inga kemiska ämnen eller syntetiska bindemedel.
IMG_0747
Sjukt skön behandling. Dagen efter kändes det som huden var full av glas. Märklig men en nice känsla. 
IMG_0727
Just nu har dom 20% på den behandlingen (och en himla massa andra bra erbjudanden) och det var därför jag passade på. Superfin lyster efteråt som håller i sig ett tag. Jag gör mer än gärna reklam för Irradiakliniken för dom har grymma behandlingar. (HÄR hittar ni dom.)

Tänk om jag hade kommit på det här med att sköta om sin hy när jag var i 20-årsåldern. Jäklar vad snygg man hade varit idag!

9
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00