ANNONS

Skön start på helgen

/

I går var jag hemma hos Johanna. Vi har känt varandra länge men jag har aldrig varit hemma hos henne.

IMG_0887
Hon bor i ett fantastiskt hus och är grym på inredning.
IMG_0891
Både hon och maken jobbar hemifrån så en del av huset är inrett för jobbevent, se ovan. Älskar att hon har gjort en jättelounge med köksdel av en tråkig betongkällare. Hon lät en stor sten vara kvar och det ser sjukt coolt ut i verkligheten.
IMG_0893
I det här huset bor det fem hundar så det här med skinnsoffa är inte bara snyggt, det är praktiskt också. 
IMG_0897
Ju äldre jag blir, ju mer inser jag vikten av att bara ha bra människor i mitt liv. Slutat med att slösa tid på energitjuvar eller på andra som jag inte blir glad av. Även om jag har känt Johanna i flera år så har vi inte umgåtts nära, förrän i år. Hon är en fantastisk människa.
UOA0541-2-scaled
… och företagsam som få. Älskar hennes väskserie (HÄR)
IMG_5022
Hon gav mig en doftolja och det är nog bland den godaste doft jag någonsin känt. 
IMG_0902
Igår kväll lagade 29-åringen mat här hemma. Sjukt god salsicciakorv med shitloads av vitlök, grädde och färska kryddor.

Idag ska jag på årlig ögonkontroll. Har ett par bågar som jag älskar och som jag kommer byta glas i. Sen kanske jag råkade se några andra bågar när jag var på Synoptik och bokade den här tiden så jag ska släpa med 29-åringen som smakråd.

Ska även tvinga maken att göra rent grillen inför vintern. D e t lär ju bli en utmaning!

5
81

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00