ANNONS

Så när men ändå så långt borta

/

IMG_0643
Kolla här. Det ni ser är en byrå i vår hall. Inga konstigheter. Om man inte tar en närmare titt på vad som ligger ovanpå. 
IMG_0644
En polygrip och en skiftnyckel. Om man vill kan man bli irro på att maken inte orkat gå ner i garaget och lägga tillbaka grejerna där de ska ligga.

Men. Jag blir inte alls irro. Jag blir bara så jävla trött. 

IMG_0645
För att just inte hålla på att reta mig på att han a l d r i g orkar gå ner i källaren med det han hämtar, så har jag varit superfiffig och upplåtit översta lådan till en reservlåda där jag förvarar lite ”vanliga” verktyg. Jag är, som jag tidigare berättat, ganska bra på att ”bygga” bort sånt jag stör mig på.

Synd bara att det inte alltid funkar.

Morr!

21
84

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00