ANNONS

Roadtrip med Bigge

/

IMG_0801
Igår gick jag upp samtidigt som landets alla tuppar … kändes det som … för att bli upphämtad av Bigge och för vidare färd till Stenungsund/Göteborg där vi skulle träffa Helene. Sveriges bh-drottning. 
IMG_0821
Hennes bil är lika diskret som min, hehe!
IMG_0824
Jag frågade Bigge varför hon hade svarta fläckar i taket ovanför sitt huvud.
IMG_0829
”Alltså, det är mascara.  Jag sminkar mig ofta i bilen … och ibland är det lite guppigt.” (Hon åker bilfärja varje morgon och det rycker när färjan börjar åka samt när den lägger till.)

Alltså, hur f-n bär människan sig åt?!

IMG_0819
Jag känner för övrigt inte någon som har sån liten kissblåsa som den här bönan. TRE gånger kissade hon på vägen ner. Färden tog 5 timmar och givetvis var hon tvungen att kissa när vi kom fram också.
IMG_0836
Helene jobbar med behåar, designar egna och köper in high end-märken. Jag har använt hennes behåar i många, många år och kvaliteten är grym. Vi var där för att spela in ett avsnitt till vår youtube-kanal och jag hade möjligen inte förberett Bigge på att jag ville att vi skulle filma oss själva i behåar. 
IMG_0831
Kan ju säga att hon inte blev jätteglad på mig! Dock insåg hon att om Helene skulle kunna hålla nån sorts behå-skola för oss och våra tittare så var det bara att klä av sig.
IMG_0832
Jag är inte jättebekväm själv med att klä av mig men tröstade mig med att halva landets kvinnliga befolkning är lika lönnfeta som jag. Orkar inte längre bry mig. 
IMG_0845
Helene är så sjukt jäkla bra på det hon gör. Jag, som ändå blivit ”skolad” av henne tidigare, fick lära mig lite viktiga aspekter. (HÄR hittar ni hennes webbshop.)
IMG_0853
Alldeles i närheten av Helene bor en av mina andra läsare, Eva. Hon visste att vi skulle komma så strax innan vi åkte kom hon förbi för att säga hej.
IMG_0846
Eva har följt mig i många, många, många år och jag är så galet tacksam för alla mina gamla läsare som orkat vara kvar. Bloggen är absolut ingenting utan alla läsare, nya som gamla, men för mig känns det på något sätt tryggt med de som hängt med länge. De känner mig, har följt mig i med och motgång och på något märkligt sätt, eftersom jag inte känner dessa läsare, så har det varit en enorm trygghet och tröst när livet har varit riktigt jäkla pissigt. 
IMG_0727
För, även om jag inte på långa vägar skriver om allt i mitt liv här inne, så ger ni mig styrka.

Bigge stannade kvar i Göteborg pga jobb och jag skulle ha mött upp några andra läsare på Göteborgs tågcentral, men tiden blev dessvärre för knapp. Sjukt tråkigt eftersom just i Götet finns några av mina absolut roligaste läsare. 

IMG_0863
Jag hann dock med att träffa min kompis Lizette lite snabbt. Hon jobbar som stylist sedan hundra år men driver också företaget ”OneCake” tillsammans med sin son. Världens godaste glutenfria frystårtor.

Ibland är det extremt tråkigt när man har kompisar så långt hemifrån.

Hörni, sjukt, SJUKT, kul att läsa om vad ni jobbar med i mitt förra inlägg. Keep going!

29
83

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00