ANNONS

När man blir grundlurad

/

Fy fan vilken jäkla historia Johanna (Toftby) berättar om i sin blogg.

20-3
Hennes mormor äger ett sommarställe som ligger vid vattnet. Värt flera miljoner. Mormor är 88 år och inte jätteklar alla dagar i huvudet. Nyligen ringer hon Johannas mamma, alltså sin dotter, och berättar att hon har blivit av med landstället. En nära anhörig har fått henne att skriva på ett gåvobrev men mormor undertecknade i tron om att det var ett papper som innebar att hon skulle få hjälp med att sköta sitt landställe.
22-2
Det här är helt sjukt. En jurist skriver gåvobrevet och gåvomottagarens två närstående bevittnar. Alltså INGEN utomstående, vilket är det normala förfarandet i sådana här fall. Juristen gör inte heller nån koll om mormor verkligen vet vad hon skriver på. Denne är förvisso inte skyldig att göra det, men man kan ju tycka att det vore en självklarhet när det handlar om gamla människor. Lagfart är inskickad och denna vidriga människa äger nu egendomen och man kan inget göra. 
24-3
Johanna är den mest envisa jävel jag känner och om hon så ska spendera varenda krona hon äger, så kommer hon gå hela vägen till Europadomstolen för att häva det här. Hennes mormor har tappat livsgnistan totalt och vill inte leva längre. Johannas mamma är helt knäckt. Det här är en jättekatastrof och jag fattar inte hur det kan få gå till så här.

Läs mer inne hos Johanna, HÄR.

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00