ANNONS

När man är stortorsk

/

Jag är ju en megasucker för konstnärens Kattis Palmnäs tavlor och har köpt på mig några stycken.

IMG_5541
Först köpte jag min älsklingstavla: zebran. I förra huset hade jag normalhöjd på taket och inte särskilt många väggar då det var öppen planlösning. Inför flytten till det här huset i början av sommaren så beställde jag två tavlor till: apan …
Skärmavbild 2020-04-25 kl. 22.05.24
… och ”Min Mona-Lisa”, som Kattis döpte den här till. Jag älskar den. Just nu håller jag på att spara ihop pengar till min kommande bröstförminskning i december och har egentligen inte råd med ”onödiga” utgifter. 
IMG_0146
… men så råkade jag se det här på Instagram. Snabb som en iller messade jag henne och frågade om pris och 8 sekunder senare bestämde jag att det inte skulle räknas som en ”onödig” utgift. 
IMG_0148
För, som av en händelse råkar jag ha en tom vägg i vårt sovrum. Det röda i tavlan matchar stolen perfekt!
IMG_0153
HÄR hittar ni hennes verk men, vill man ha ett original så måste man maila henne då dessa inte finns upplagda på hemsidan. 

7
54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00