ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Nyheter i hudvårdshimlen

/

IMG_0036
Igår var jag inbjuden till hudvårdsföretaget Skintology på frukostmöte. I normala fall hålls sådana här pressfrukostar/pressluncher för 10-15 personer men i dessa tider har de flesta företag skruvat ner ambitionen så det var jag och Linnea Öst som var först ut.
IMG_0038
Hon har dessutom också haft covid-19 och har antikroppar varför vi inte behövde hålla särskilt stort avstånd. 
IMG_0041
Skintology har öppnat ett showroom/kontor och de har precis nyligen blivit klara med att bygga om lokalen.
IMG_0047
IMG_0053
Maria och Lill är stjärnorna bakom det här svenska hudvårdsmärket. Jag har skrivit om dom och produkterna flera gånger då det är ett av de bästa hudvårdsmärken vi har, tycker jag. 
IMG_0044
Det är bara två år sedan dom lanserades och det har gått förvånansvärt fort att etablera sig. Beror ju mest troligt på att det på riktigt är mycket bra produkter. I vanliga fall är det sällan samtliga produkter i ett märke tilltalar mig men här finns inget jag inte skulle rekommendera, tvärtom. 
IMG_0040
Den här mjukgörande handspriten är den jag överlägset använt mest i år.
IMG_0103
Den doftar dessutom ljuvligt. De har även en sheet mask som är sjukt bra. Topp tre av alla som finns på marknaden … tycker jag. 
IMG_0042
Nu lanseras en geléolja som påminner lite om ett serum i konsistensen. Den har man på som ett sista-serum före dag/nattkrämen. Jag har ju alltid två serum under min dagkräm/nattkräm men ska nu testa att ha det här som nummer två.
IMG_0049
Det här är definitivt en olja för dom som i n t e gillar oljor. Jösses så fort den åkte in i huden! 
IMG_0056
Maria gick igenom alla aktiva ingredienser och berättade shitloads om vad oljor egentligen består av. 
IMG_0055
Jag brukar slockna när det pratas om sånt här men för en gång skulle var det riktigt intressant. Beror nog på att Maria är bra som f-n på att förklara så att en vanlig människa fattar. 
IMG_0057
… och det här med palmolja, som man bara vet att det är ett big no no. ”Tricket” är att utvinna det på ett hållbart sätt. 
IMG_0062
Sen fick vi sätta på oss labbrockar och gå in i ”labbet”. 
IMG_0063
IMG_0059
Där hade tjejerna preppat med olika oljor som vi fick känna på. 
IMG_0064
Otrolig skillnad på texturen.
IMG_0068
Sen en annan sak: räck upp handen alla ni som liksom jag alltid har trott att ”sheasmör är ju sheasmör”. Öhh, vi fick känna på ett sämre framtaget sheasmör, kontra ett bättre (som de själva har i sina produkter) och jäklar vilken stor skillnad det var. Som slutkonsument har man ju ingen större koll, i alla fall inte jag, så jag har alltid trott att det bara går att framställa sheasmör på ett sätt.
IMG_0069
Jag visste inte heller att man kan framställa sheasmör i flytande form. Å andra sidan var mina kemibetyg inte jättehöga …
IMG_0067
Det här är grekiska för mig men galet bra i hårprodukter. Gör stråna silkeslena och det är precis vad jag behöver i mitt ap-frissiga hår.
Skärmavbild 2020-09-28 kl. 19.36.12
Fick tips av Maria att köpa den här så nu har jag beställt den.

Skintologys produkter finns HÄR, dock släpps inte den nya oljan förrän den 30/10 och kommer kosta strax under 600 kr. Jag ska prova den nu under de närmaste fyra veckorna och berätta vad jag tycker sen.

11
43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00