ANNONS

Lite ledig och så

/

Det är väldigt sällan jag skiter i att blogga men bortsett från ett tidsinställt inlägg igår, så har jag inte ägnat bloggen en minut. I stället har jag haft en hjälpa-kompisar-helg samt en äta-middag-med-bästisar-helg.

FullSizeRender
Inledde helgen i fredags med att laga mat och dricka Baileys med äldsta dottern.
IMG_9994
Alkohol är inte min starkaste gren, så det tog en kvart innan jag var pionröd i fejset och kände att det var nog med drickandet.
IMG_9996
Hann precis äta färdig när det kom ett sms från herr och fru Calou, så vi drog över dit och spenderade resten av kvällen där. Vi bor ju hyfsat nära varandra här i hooden.
IMG_0011
I lördags morse åkte jag och maken över till Magdalena för att sätta upp en ringklocka åt henne.
IMG_0004
Nisse fick följa med och träffade Adele för första gången. Magdalenas ena hund. Adele är värsta divan och styr över alla. Kaxig som få men hon blev tokkär i Nisse och höll på att göra sig till för honom. Ni som följer mig på Instagram såg ju hennes flirtande.
IMG_0010
Alltså, det finns ingen som kan se ut som ett ras i ena ögonblicket för att i nästa vara hur snygg som helst!
Skärmavbild 2020-09-27 kl. 20.36.55
Hon åker bort några dagar nu och med lite otur kommer hennes soffa men som tur var har jag en extranyckel till hennes hus, så jag får åka dit och rodda det. Problemet är bara att soffan är stor som h-e och kommer INTE att kunna tas upp via trappen … och den går inte att montera isär heller. Misstänker starkt att den måste lyftas in via balkongen på övervåningen. Hej och hå vad det kommer bli körigt. 
IMG_0017
I lördags kväll kom Mats och Carina (Calou) över på middag och strax efter kom även Wilmer-Malin och hennes sambo. 
IMG_0020
Vi spelar ofta spel tillsammans och har så sjukt jäkla kul. 
IMG_0026
Igår var det dags att hjälpa min kompanjon och f d granne Maria. Hon är bra på väldigt mycket men vet inte vad som är bak eller fram på en hammare. Hon ville byta plats på alla sina möbler, sätta upp gardinstänger och nya gardiner, tavlor, lampor and you name it. 
IMG_0023
Älskar hennes hitte-på-lösningar. Kolla sladden. 
IMG_0024
Den är alltså för lång, tycker hon, så då drar vi den lite till vänster, för att vika den och låta den gå tillbaka till höger. Höll f-n på att skratta ihjäl mig. ”Jamen vafan, hur ska jag göra då, sladden är ju för lång!”
IMG_0027
IMG_0030
Tandläkar-Tove och hennes sambo Peter, som också bor här i hooden, kom förbi och hjälpte till. 
IMG_0029
Peter är elektriker och man kan säga att vi vänner är … ähum … väldigt tacksamma för det. Han ska snart få komma hem till oss och fixa. 
IMG_0031
Funderar på om jag ska köpa den här fåtöljen av Maria. Måste ha en ny och hon lade ut den på Blocket igår. Jag kanske borde vänta tills vi för tummen ur och beställer våra nya soffor. 
Skärmavbild 2020-09-27 kl. 21.26.29
Det blir två stycken ”Valen” från Sweef, dock ej med nitar och tyget kommer vara ljusare. 
Skärmavbild 2020-09-27 kl. 21.30.17
Sen köper vi nog en fåtölj i samma modell och tyg. När jag jobbar så sitter jag alltid i en fåtölj, så den måste vara superbekväm.

Det vore ju kul om man kunde få sofforna innan jul så det är dags att få tummen ur nu. Jag är bara lite osäker på tyget så jag ska in i veckan och bestämma. Sen kör vi.

Den här veckan kommer gå fort. På torsdag åker jag till Västervik och spenderar helgen där. Ska bli väldigt kul då jag aldrig varit där!

13
76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00