ANNONS

Att umgås

/

Den här jäkla pandemin gör ju att livet helt klart ser annorlunda ut. Jag träffar väldigt mycket färre människor och alla event, pressresor, stora fester etc är ett minne blott. Så länge det krävs. Jag försöker tänka på vilka miljöer jag befinner mig i och håller avstånd, om så krävs.

Bortsett från att jag saknar allt som har med hudvårds- och sminkindustrin att göra, i form av pressmöten etc, så fungerar livet alldeles utmärkt ändå. Man får till och med lite tid över till annat man i normala fall aldrig hinner med. I nästa vecka ska jag till exempel åka till Västervik med en kompis för att hälsa på en annan kompis. Har aldrig varit där så det ska bli kul.

Pandemin har även gjort att jag och Bigge kan lägga mer tid på vår youtube-kanal. Det är sjukt kul. Igår hade vi inspelning och jag testade att sminka mig i rosa!

IMG_9970
IMG_9968
 Alltså, det här hade jag ju aldrig i livet gjort om det inte vore för att Bigge utmanade mig. 
IMG_9976
Lite senare på kvällen satte jag på mig glitterpjuck och åkte in till stan för att spendera en middag med Johanna.
IMG_9986
Hon bor ju i Skövde och även fast hon är i Stockholm då och då, så är det inte alltid att våra scheman passar, men igår avsatte vi hela kvällen till att umgås. 
IMG_9985
Vi har alltid så jäkla mycket att prata om så det tog flera timmar att äta upp maten. Bortsett från Johannas sida som privatperson, som jag tycker väldigt mycket om, så är hon en galet duktig businesswoman. Jag älskar smarta kvinnor som har mycket innanför pannbenet, men som samtidigt är ödmjuka inför människor de tycker om.

Den här veckan har ju gått svinfort och det är dags att plocka in sommaren i form av trädgårdsmöbler och annat. Ser verkligen i n t e fram emot de närmaste 6 månaderna. 

IMG_9971
Men, allra först ska jag snart ta emot några hantverkare som ska bygga ett stort trädäck på vår ena balkong.

Vad har ni för planer i helgen?

25
76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00