ANNONS

Även om du inte är i klimakteriet

/

… så måste du gå in och titta på vårt senaste youtube-avsnitt där vi tar upp just ämnet. Hade t ex ingen aning om att det finns något som heter ”förklimakteriet” och det startar MYCKET tidigare än man tror.

Det här avsnittet är för dig som tror att du har koll på vad klimakteriet är … och för dig som inte har någon som helst susning. Vi har googlat sönder nätet, hittat bra källor och försökt göra ett program som svarar på det mesta av frågor man inte trodde att man hade. Visste du t ex att även män kan hamna i klimakteriet?!

Och du, man behöver inte t i t t a på oss, avsnittet funkar jättebra att bara lyssnas på, om man nu vill det. Bigge har som vanligt skrivit en fördjupande artikel i vår gemensamma blogg, HÄR. 

10
33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00