ANNONS

När man får skratta

/

IMG_9761
Igår spelade jag och Bigge in ett avsnitt om klimakteriet och jäklar vad ni MÅSTE se det på söndag, oavsett om ni är 25 eller 60 år. Sjukt intressant.
IMG_9759
Vi har ju ingen studio direkt och jobbar med enkla medel. Nu har vi hittat ett bra ljus här hemma hos mig och jag har släpat upp en stege från källaren, barrikaderat den med lite kartonger och högst upp ställer vi mobilkameran. 
IMG_9767
Om ni bara kunde fatta hur kul vi har med det här. Kan vara det roligaste jag någonsin gjort och japp, vi är überamatörer men vi lär oss. Varje vecka. Och vi får så himla fin respons av våra tittare. Nu saknar vi bara 9 prenumeranter tills vi har nått vårt delmål med 1000 personer!

Heja oss!

4
62

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00