ANNONS

Ekotipset

/

Ni som har Instagram har säkert inte undgått kontot ”Ekotipset”. Det har ploppat upp i flödet hos mig en längre tid så i förra veckan bestämde jag mig för att titta närmare på vad det var för konto och varför så många hyllar det.

Uppmanar alla att följa det för jäklar vad bra tips man får. Bland det första jag läste om var ”mirakelmedlet” som får typ allt rent: man blandar ättika, vatten och diskmedel. Tänkte att det var en smula överdrivet tills jag fick för mig att testa.

IMG_7996
Gick ut till vår brevlåda, som såg sina bästa dagar redan för 15 år sedan.
IMG_7995
Sjukt äcklig.
IMG_7997
Sprutade på blandningen som jag dragit ihop i en sprayflaska. Väntade nån minut och sen torkade jag av. 
IMG_8001
Men alltså, kolla!
IMG_7999
Rosten gick så klart inte att få bort, men all skit som har varit omöjlig att få bort med Svinto och Ajax, det bara försvann!
IMG_8009
Herregud som jag ska använda Ekotipset mixning till ALLT. Funkar skitbra på fönster också!

17
109

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00