ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Yves Rocher

Ett riktigt bra tips om du brukar duscha … och måla naglarna

/

Vet inte om ni är som jag med dofter men jag älskar goda dofter även när det kommer till duschtvål. Dock tar jag gärna för mycket och flaskorna tar slut snabbare än de borde. Var inne på Yves Rochers hemsida för några veckor sen och såg dessa. 

Skärmavbild 2020-08-06 kl. 10.40.58
Koncentrerad duschtvål. Först fattade jag inte, sen tänkte jag att ”hur ska man inte ta mindre bara för att det är i koncentrerad form?” Men, jag blev nyfiken och beställde en flaska för test.

Hur konstigt det än låter så funkar det. Man trycker ”som vanligt” för att få ut tvålen och det lilla man får ut räcker över hela kroppen. En flaska ska räcka till 40 duschningar. Ähum, säger man så? Duschar kanske det ska vara …

IMG_8116
Nu har jag beställt hem flera flaskor och kommer inte behöva köpa mer det här året!

HÄR hittar du det och de är dessutom på rea nu ser jag.

IMG_8159 2
Igår fick jag hem två nya nagellack som jag beställt. Har tidigare skrivit att jag är väldigt imponerad av kvaliteten på deras lack. Gillar små flaskor eftersom jag är ombytlig av mig.
IMG_8160
Det är deras ”Go Green”, veganska serie.
IMG_8161
Kan varmt rekommendera dom. Finns i 32 färger.

HÄR hittar ni dom.

13
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00