ANNONS

Noll koll

/

IMG_8034
Ja, igår sladdade jag in till Irradiaklinken och var superpeppad för en coolshaping-behandling.
IMG_8017
Jag var en kvart för tidig men det gjorde inget alls eftersom solen sken och jag var på toppenhumör. Är inne på Instagram och skriver lite. Kollar mail. Njuter av värmen. När klockan passerat 9 blir jag lite orolig. Ingen var där. Viktoria, som äger kliniken, brukar dessutom alltid vara i tid. Väntar nån kvart till sen tar jag upp telefonen och kollar Instagram för att upptäcka att Viktorias syster har kommenterat: ”Men hon är ju på semester!”

Jag blir konfunderad. Kunde det verkligen stämma? Ringer Viktoria men får inget svar. Efter nån minut ringer hon upp. Jodå, hon befinner sig i sin lägenhet i Portugal och låg och sov så sött. Med betoning på ”låg”.

IMG_8033
Jaha, då hade man alltså lyckats komma en vecka för tidigt … OCH väckt någon som skulle behöva sova dygnet runt i en vecka pga av utarbetad!
IMG_8037
Gick tillbaka till min rosaglittriga bil … fin va?! … och åkte hem och gjorde mig i ordning för möte med Bigge.
IMG_8043
Vi skulle ta nya bilder till vår header på Youtube och vår blogg eftersom Bigge skaffade sig en totalt ny frisyr typ en kvart efter att vi tog våra första bilder.
IMG_8082
Jag passar galet bra i gult så det blev det självklara valet. 
IMG_8087
Vi tänkte först att vi skulle se städade ut men insåg snabbt att vi ÄR ju inte särskilt städade, så den ”looken” övergav vi ganska snabbt.
IMG_20200803_153257
Men, hur vi än bar oss åt så blev det skitbilder så efter några timmar gav vi upp och bestämde oss för ett nytt försök senare i veckan. 
IMG_20200803_152038 2
Jag ÄLSKAR verkligen att jobba med Bigge. Vi har så himla, himla kul. Nu efter 14 avsnitt på Youtube så börjar vi hitta vår form med 40+medextraallt.

Just det ja, har flera som frågar vad jag har för läppstift i senaste avsnittet. Det är från Bobbi Brown och heter Ruby Slipper. 

IMG_8057
IMG_8059
Idag är det Happy Tuesday; städfirman, som haft semesterstängt i ett par månader, kommer och har därför inte heller sett vårt nya och … hm … aningen större hus! Har dock förvarnat dom.

Tjopp tjopp!

7
64

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00