ANNONS

Missa inte vårt senaste avsnitt

/

Hörni, jag har glömt att påminna er om att vår senaste avsnitt ligger uppe. Fotograf-Sara är på semester till i slutet av augusti så jag och Bigge för för oss att försöka filma själva.

Ganska säkra på att Sara kommer säga: ”Don’t quit your day job” när hon ser det här. Hur som så har vi som alltid kul och jag lär mig a l l t i d något nytt.

Bigge har slitit som ett djur med där så have mercy med oss! Glöm inte att göra tummen upp, eller ner samt börja prenumerera på oss. Bigge har dessutom varit skitduktig och startat upp en blogg där vi går lite djupare in på olika saker som vi pratat om i avsnitten.

HÄR hittar ni den.

4
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00