ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Åhléns

Hur man gör ett födelsedagsbarn lycklig (och en mamma!)

På talibanens ständiga önskelista står alltid smycken från IOAKU. Jag köper ju en hel del till mig själv men lyckligtvis så är inte alltid mina smycken därifrån de som talibanen gillar. IOAKU funkar för alla åldrar och smaker och jag är SJUKT glad över att dom har kommit in på Åhléns då det inte är världens enklaste!

Tidigare i veckan var jag i butiken för att köpa en del av det talibanen hade önskat sig. Det är ju sommar nu och då hon badar mycket så ville hon absolut ha smycken som tål just det ”så slipper man ta av sig varje gång man hoppar i vattnet”. 

IMG_7903
IMG_7899
Dessa är från den senaste kollektionen. 
IMG_7900
Skärmavbild 2020-08-01 kl. 10.30.52
Den här har jag även fast båda mina döttrar tycker att jag är för ”gammal” för att ha en sån symbol. Det är dock i särklass det halsband jag burit oftast i sommar. Perfekt i Spanien när jag badade i poolen.
IMG_7903
Jag gillar JOY och HOPE och hade tänkt köpa dom men det dök upp lite annat som fick förtur, ska visa längre ner 
IMG_7921
Dessa fina önskade hon sig.
IMG_7925
IMG_7927
Går även att ha så här och dessa går också att bada med.
IMG_7910
Den här serien är galet fin i verkligheten. Använder mina flera gånger i veckan för vet ni, det behöver inte vara party, party för att ha bling. I början kändes det konstigt men nu är det inga som helst problem! HÄR hittar du dom. I höst kommer den svarta varianten av dom och jag står först i kön! (De ovan är mörkblå, skitsnygga!)
IMG_7923
Dessa nya önskade sig talibanen också. Jag gillade dom inte på hemsidan men när jag såg dom i butiken ändrade jag uppfattning helt!
IMG_7916
Pärlor är superinne nu och dom här är supersnygga!
IMG_7915
HÄR hittar ni dom. 
IMG_7918
Fifan vilken tur att man har massor av hål i öronen för jag är toksåld på alla små örhängen! 
Skärmavbild 2020-08-01 kl. 10.46.42
Jag har det här fast ett ”M” så klart men …
Skärmavbild 2020-08-01 kl. 10.46.48

… kom på att man faktiskt kan ha ett ”O” eftersom det är så snyggt i sig.

Skärmavbild 2020-08-01 kl. 11.12.58
Eller varför inte ett ”V”? Man kan dessutom vända på dom om man inte gillar stenarna.
IMG_4820
Jag hade som sagt siktet inställt på JOY och HOPE när jag råkade se bordet med nya diadem.
IMG_7912
Hej och hå vad det gick åt skogen då. 
IMG_7909
IMG_7914
När man är en blingskata av rang, som jag är, då får man det lite svårt att andas. 
IMG_7929
Det blidde det här som fick följa med hem.
IMG_7943
… och dom här. (Ringarna i massivt guld och silver är gjorda av Silverby-Madeleine, finns på FB och på Instagram.)För mig är det ”more is more” och inget jädra ”less is more”. Kommer aldrig att få nog av smycken. Eller av hudvård.

Aldrig.

8
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00