ANNONS

Varför gå över ån

/

Jag har ju varit på jakt efter en stol i barock/rokokostil till mitt sovrum och i veckan var jag runt på ett gäng loppisar i Uppsala. När jag äntligen hittade en så kommer Wilmer-Malin plötsligt på att hon har en i källaren på sitt ena café, som dessutom var nytapetserad! Wilmer Kaffebar består ju bara av loppismöbler så hon har en guldgruva i källaren, vilket både hon och jag glömde bort

IMG_7868
Jag orkade inte gå ner i källaren och hämta riktigt täckpapper så det fick bli vad jag hittade i köket. 
IMG_7874
Är för övrigt en sucker för sprayfärg så den här förvandlingen gick ju på tre minuter!
IMG_7877
Så där ja! Nu ska jag bara införskaffa en fluffig vit matta. Den ni ser här är en jättetstor vit/svart kohudsmatta. Väry tillfälligt placerad där (sängen står på den). Sen letar jag efter en passande spegel ovanför bordet.

Ikväll ska talibanen ha middag för 10 av sina bästa vänner. Hon går all in med förrätt, varmrätt och efterrätt och jag har fått ”order” om att fixa till allt som är ofixat såsom att sätta upp gardiner och annat. Måste till IKEA och se om jag kan hitta ett köksbord. Har letat i två månader på loppisar och Blocket, men inte hittat något. Jag får kolla på hemsidan, chansa på att det är bra, ta reda på vilket fack det ligger i och sen åka dit och gå direkt in på lagret, hämta, betala och poff ut därifrån.

19
87

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00