ANNONS

Loppis i Uppsala

/

IMG_7799
Igår åkte jag och 29-åringen till Uppsala, där vi mötte upp Wilmer-Malin och Tatto-Nettan på kaféet Wilmas.
IMG_7768
Det ägs av Lena, en jättegammal kompis till Wilmer-Malin. Vi har träffats fler gånger så jag känner henne också.
IMG_7784
Lena och hennes sambo äger ett stort bageri, så allt de har på Wilmas är sånt som de bakar själva.
IMG_7770
It´s all about the details!
IMG_7783
Medan Malin hoppade bakom disken och servade kunderna med Lena så åt vi andra varsin galet god smörgås.
IMG_7772
IMG_7779
Nettan blir så irro på mig för jag lyckas alltid ta sjukt dåliga bilder på henne men hon låter mig hållas. Vi har känt varandra sedan vi var tonåringar.
IMG_7773
Det låg en lokal tidning på bordet intill och dagens stora spörsmål var inte klimatfrågan eller ens covid-19 …
IMG_7774
Nä, det var det här. Frågan är dock om ordet någonsin har haft en positiv klang, eller?
IMG_7797
Vi tackade för oss och åkte vidare till flera loppisar. Jag letar efter ett köksbord, en oval spegel och en barock/rokoko-stol. 
IMG_7787
Hade förvisso makens Volvo, men den var tyvärr inte stor nog för den här byrån. OJ vad jag ville ha den! Och måla om den. 
IMG_7795
Funderade en stund på om man kanske skulle ta och gifta om sig med samma man, bara för att denna gång verkligen njuta av varenda sekund men nä, jag är för trött för det. Kunde blivit ett billigt bröllop annars!
IMG_7796
… och så kanske man skulle börja om från början igen. Eller inte!
IMG_7788
Det är ju dessvärre inte alla föräldrar som är läskunniga heller …
IMG_7793
Snacka om terapeutiskt arbete! Mobiler och lampor gjorda av bokblad.
IMG_7794
Bortsett från dammsamleriet så är det en galet rolig idé!
IMG_7790
Till slut hittade jag en stol och när jag plockade ned den från väggen kom Malin på att hon har en jättefin och nytapetserad stol i källaren på Wilmer, så den ska jag hämta idag.

Jag och dottern så hejdå till Nettan och Malin och åkte tillbaka till Stockholm. Talibanen fyller år i morgon och en av presenterna hade skickats helt fel så jag var tvungen att ta mig till en butik i Mall of Scandinavia. Jag är väldigt restriktiv vart jag åker nu för tiden när vi har den här pandemin men eftersom jag hört på flera håll att MoS är relativt tomt nu för tiden så tog jag risken att åka dit. 

1D0E44DC-CF3B-4A90-B4EB-4072C2F6B192
Eh, kan säga att det var fullt med folk och samtliga verkade ha glömt att det pågår en pandemi. Helt galet. Jag har ju varit en del i Bromma Blocks-gallerian men där ÄR det verkligen tomt … och säkert. Nu är inte jag särskilt orolig för egen del då jag som bekant varit jävligt dålig i covid-19 och har konstaterade antikroppar, men jag tänker på alla som inte har varit sjuka. Hur fasen tänker d o m? Vi fick lite småpanik och drog in på Caliente, som var näst intill tom. 
IMG_7802
Jag kan verkligen äta ihjäl mig på tapasrätter. Galet gott!

När vi ätit klart tog vi sats och slutförde vårt ärende och drog hem. Jag har inte orkat fixa så mycket här hemma de senaste veckorna men nu är det fullt ös: gardiner ska upp, mattor ska köpas in, möbler ska säljas/köpas.

… och halva källaren är kvar att röjas. Sen. Sen är jag superklar och ska visa er hur vi bor. Eller ja, ”superklar” var att ta i, måste få med mig maken till Sweef och prova sofforna som jag och talibanen har bestämt att vi vill ha Därefter är det 8-9 veckors leveranstid.

Kommer fasen hinna bli pensionär innan det här huset är klart!

14
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00