ANNONS

När man möjligen går över ån …

/

Jag dricker kaffe. Med lite socker.En sockerbit. I know, inte så bra, men nu är det så. 

IMG_6556
För ett par år sedan hittade jag vaniljsocker i en liten supermarket här i Spanien. En yttepytte affär mitt uppe i bergen. Inte sånt där vaniljsocker som vi har hemma, utan det här är strösocker med vaniljsmak. Väry gott. Köpte med mig ett par burkar hem.

Sedan dess åker jag alltid till samma affär och köper, oavsett var vi bor nånstans. Nu bor vi ju i ungefär samma område så häromdagen tvingade jag tjejerna att följa med dit.

IMG_6558
Dessvärre så står det sällan fler än två, tre stycken på hyllan när jag kommer men nu blev det jackpot, fyra stycken. När jag skulle betala frågade jag på obefintlig teckenspråks-spanska samt engelska om de möjligen skulle få in mer inom ett par veckor.

När jag gick därifrån så hjulade jag ut till bilen eftersom de lovade att reservera 15 burkar åt mig vid nästa leverans!

Har bara ett litet problem, min väska vägde redan 23 kg när vi åkte ner. Fråga mig inte v a d det är som väger men jag misstänker att det är all hudvård, samt Nisses alla grejer. Har dessutom en stor kylmatta till honom, som väger satan.

Jag får väl helt enkelt ta allt socker i en kasse och ha som handbagage. Ska bli intressant att se vad som händer i tullen.

29
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00