ANNONS

Kan man ha för många trutvallor?

/

Jag är helt besatt av läppstift/glans. Det beror nog mest på att med lite färg på läpparna så behöver man inget annat i fejset. Väry bra. Försöker, med betoning på f ö r s ö k e r, hålla mig till svenska märken men ibland går det åt helvitti. 

IMG_6653
Det här är min viktigaste väska. Använder ytterst sällan handväska, men den här finns wherever I am. Ligger alltid i bilen. Den fyller jag med de läppstift och glans som jag för stunden är toksåld på. 
IMG_6571
IMG_6638
Tänkte visa er de sommarfavoriter jag har just nu. De två nedersta är glans, även om den sista inte syns jättemycket.
IMG_6642
1)BareMinerals-Joy 2) BareMinerals-Focus 3)BareMinerals-Geranium (87010) 4) Dior-Stellar Shine (891) 5) Shiseido-Rose Muse (211) 6) Clarins-Instant Light (1)  7) Linda Hallberg Cosmetics-Fantastick lipstick (Extra) De två sista skriver jag om separat längre ner.
IMG_6695
Det här är läppennor från IDUN Minerals.  2) IdunMineralsJenny 3) Anni-Frid
IMG_6651
Förr hade man dom endast som konturpennor men nu kan man ha dom som läpptstift. Just dessa är dessutom veganska och jag älskar dom. Sitter som berg. Sjukt snyggt att ha ett transparent läppglans ovanpå, om man inte vill ha det matt.
IMG_6652
Nummer 1 på bilden ovan är Buxoms lipliner men den går givetvis att ha på hela läpparna. (Hush-Hush). Den har en borste för att man ska kunna jämna till det. 
IMG_6680
Sen har vi den här raringen. Den har funnits i många, många år och är Clarins number one läppglans. Trots att jag bara har hört lovord om den så har jag aldrig testat den. Härom veckan var jag på 50-års kalas och min kompis Lina var inhyrd i sin profession som make up-artist och skulle sminka födelsedagsbarnet Viktoria. Jag hade stressat som en gnu och råkade ta fel bil. Makens. I den finns det inga läppstift varför jag fick smått panik. Väl framme frågade jag Linus (ja, vi kallar henne det) om hon hade nåt jag kunde få låna. När man har det yrket hon har så använder man spatlar för att inte sprida baciller. Alltså har inga av hennes produkter vidrört hud eller läppar. Jag hittade då denna omtalade läppglans, testade på handen och blev kär. Tittade på Linus, samtidigt som jag tog av locket på läppglanset och slickade på toppen. ”Så där, nu kan du inte använda det på några kunder så nu MÅSTE ju jag ta det, hehe!” Det är ju tur att man har kompisar som förstår min humor!

Kan ju säga att jag förstår varför den är så poppis. Sjukt snygg på. Det är nummer 1 på bilden nedan.

IMG_6686 3
Nummer 2 är Linda Hallberg Cosmetics-Fantastick lipstick (Extra). 
IMG_6683
En mjukgörande trutvalla med ett svagt glitterskimmer. Superfint och väldigt skönt. Länk lite längre upp.
IMG_6573
Jag köper sällan eller aldrig ett läppstift två gånger, med undantag från det här. Sorry för lite suddig bild men den är lite lila. Ett läppstift jag ALDRIG skulle kunna tänka mig att köpa, innan jag testade. Svagt ljuslila med skimmer. Det här läppstiftet (Dior, nummer 4 längre upp)  är by far det folk frågar mig mest om och alla bli lika förvånade när jag skruvar upp och visar det. Är inne på mitt tredje nu. 
IMG_6631
Buxboms läppglanser är också en favorit. Dessa två är perfekta på sommaren när man har lite lyster i fejset … eller när ni andra är bruna. Jag solar ju inte.
IMG_6690 2
1) White Russian 2) Mai Tai – den ser väldigt orange ut, men blir inte alls det på. Just den verkar ha tagit slut men det finns andra färger som är superfina, HÄR.
IMG_6654
Måste även slå ett slag för den här mjukgörande historien. När jag var supersjuk i covid-19 så har jag vaga minnen av att jag dygnet runt smorde mina läppar med den här eftersom jag annars blev så torr av vätskebrist och den höga febern. Jäkligt bra.

HÄR hittar du den.

IMG_6646
Allra sist ska ni som har samma problem som jag med det här med läppstift som ”flyter ut”. Så jäkla fult och irriterande. Linda Hallberg Cosmetics har tagit fram den här och den drar jag över läpparna innan jag sätter på läppstiftet, sen sitter det som berg! HÄR finns den. Jääääkligt bra … som precis allt annat i hennes sortiment (har dock ej provat hennes mascara.)

Well, det var mina sommartips, har ni något bra att komma med så please, hit me! Jag knarkar läpprodukter!

25
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00