ANNONS

Fräsch utan sprutor

/

Eftersom jag från början inte skulle åka på en svindyr och månadslång semester till Spanien så lade jag upp en hudvårdsplan för de närmaste månaderna. I veckan var jag på Irradia för min tredje CoolShaping.

IMG_6176
Nu var det höfterna kvar. Två stora sugklampar som bearbetar och fryser ner fettcellerna till minus 10 grader. Runt 25% av dom försvinner för alltid, och kan alltså inte återuppstå på något sätt. Dom tvärdör. Jag har ju haft ett samarbete med Irradiakliniken för er läsare (det är nu avslutat för min del) där ni kan kan boka en behandling på valfritt område, och få nästa bokade behandling gratis. Den ska dock ske före den 30 september. Ange ”Mona” i bokning nummer två, så får ni som sagt den gratis … också på valfritt ställe. Med andra ord smart om man har fler områden man vill fixa till. Läs mer HÄR. 

Nackdelen med den här behandlingen är att det tar några månader innan man ser hela resultatet och att vänta är inte min starkaste gren, men nu får jag lov att göra det!

IMG_6186
Eftersom min inplanerade lunchdejt efteråt blev hastigt inställd passade jag på att få en skön ”vanlig” ansiktsbehandling, den här gången en Vitamin C-behandling. Gör inte det jätteofta (en gång i år, om jag minns rätt) men den här blev jag sugen på eftersom det var en serumbehandling och serum är det bästa som finns för hyn.
IMG_4752
Ludde, eller Liudmila som hon så klart heter (bara jag som säger Ludde) började med rengöring, sen exfolierade hon bort alla smutsiga hudceller och efter det lade hon på ett serum.
IMG_4760
Sen tog hon fram en maskin som, med hjälp av ultraljud, såg till att serumet ”pumpades” ned i hyn.
IMG_4759
Jag brukar ju göra så kallade Skinboosters då och då, när man sprutar in fukt, men det är var en skönare variant. Mycket behagligt.
IMG_6216
Efteråt får man en glow som heter duga men eftersom jag suger på selfies så syns det ju inte här. Nu har jag för övrigt gått hos Ludde flera gånger och jag är lite småkär i henne. Hon är från Ryssland men har bott många år i Sverige och främst jobbat med ekonomi. Är ett sånt där siffersnille som man bara hör talas om. Hon bestämde sig för ett par år sedan att sadla om och utbilda sig till hudterapeut och givetvis valde hon Sveriges tuffaste utbildning på Sveriges hårdaste skola, Gildaskolan. Hon är sinnessjukt duktig och då hud och sånt består mycket av matematiska formler så var ju hennes sifferskills knappast ett hinder. Sen älskar jag när hon pratar. Med en grov rysk brytning, precis som skurkarna i Bond-filmerna. Urgullig och väldigt mjuk. Kan varmt, VARMT, rekommendera henne. Så himla glad över att det finns allt hos Irradia. Även om jag går till Jenny på ArtFace för mina fillers/botox, så gör jag rubbet i övrigt på Irradia, trots att de har en svinbra injektionssköterska där. Och läkare. Om du bokar en Vitamin C-behanding fram till och med 31 augusti så får du 25% rabatt med koden Mona. HÄR finns mer info.

I vinter ska jag satsa på att lasra bort mina håriga ben. Som mörk är man ju inte direkt förärad med blygsam behåring. Fick lära mig nåt intressant av Viktoria, som äger Irradiakliniken: jag har alltid funderat på det här med att folk säger att ”det tog typ 20 behandlingar innan mina hår försvann” eller ”för mig räckte 8 behandlingar”. Jag har trott att det har berott på utövaren och hur bra kvalitet man har på lasern som används men, även om laserkvaliteten givetvis har betydelse så är det i huvudsak rent individuellt. Det beror på hur många hårsäckar man har men framför allt att dom växer i cykler, vilket gör att det krävs flera behandlingar. Jag har alltid trott att man bränner av alla hårsäckar samtidigt och poff poff, så är dom döda och kommer aldrig mer igen.

Får väl se om det krävs en hel vintersäsong för att bli av med skiten.

Just det, HÄR hittar ni alla behandlingar och vill ni verkligen fräscha till er utan att använda nål och tråd så testa en sån där serumbehandling. You will love it.

11
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00