ANNONS

Semester … och tankar kring det

/

I helgen åker jag, döttrarna och Nisse till Spanien. En väldigt hastigt bestämd resa. Planen från början var att tillbringa en månad där i sommar, men som kom corona och vi ställde in allt och var inställda på en sverigesemester. Något hände för ett tag sedan och vi fattade då beslutet att åka ner ändå, dock blir det en kort resa, nästan två veckor. Maken stannar hemma då han har ett gäng bokslut som det är bråttom med. Plus att han inte pallar att sitta 4 timmar i ett plan med ett hyfsat nyopererat knä. 

Skärmavbild 2020-06-23 kl. 21.57.02
Vi bor i ett stort hus med en tomt på 2000 kvm och inte jättenära till grannarna. Förra årets semester var en disaster med tanke på huset och dess läge. Det misstaget gör vi inte om. Nu kommer vi bo nära Altea (… och även Benidorm, för er som kan kartan).

Man kan möjligen ha åsikter om huruvida det är smart eller inte att åka till ett annat land under en pandemi men vi har tagit det säkra före det osäkra och testat oss. 

IMG_6226
IMG_6224
Jag har ju haft konstaterad covid-19 men tycker att man fortfarande ska följa de regler som finns och jag vet att vi kommer träffa färre människor i Spanien, än vad vi gör här hemma … så jag har inte något dåligt samvete alls, eller känner mig som en rutten medborgare.

40
92

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00