ANNONS

Gott vin och asroligt spel

/

Den här fredagen kunde ha börjat bättre. Fyllde makens bil med saker som skulle till återvinningen och drog dit med ett leende på läpparna. 

IMG_5957
Ni som har läst mig länge vet att jag älskar att återvinna och det passar ju bra för maken, som hatar att åka till ”tippen”.

Solen skiner i Stockholm och konstigt nog är många ute på vägarna och kör, istället för att sitta på en brygga och dingla med fötterna. Det är märkligt mycket köer här så jag passade på att förhandsboka lite grejer som jag vet är i pipeline. 

Skärmavbild 2020-06-27 kl. 08.51.34
Cissi släpper sin bok nu och trycket är hårt. HÄR kan man beställa den. Jag delar inte alltid hennes åsikter men satan i gatan SÅ mycket skit hon fått stå ut med. Många tror att det är en osympatisk, galen kärring, som står längst fram i ledet och skriker hej vilt om feminism och annat men hej och hå vad hon är en trevlig och mjuk människa privat.
IMG_5948
En annan kompis, Johanna, släpper ytterligare en väska i sitt samarbete med väskföretaget Ceannis. Den här jag jag förhandsbokat då jag dels älskar logotypen och designen, men framför allt så är det en perfekt storlek på väska. HÄR hittar du den.

Jag handlar sällan eller aldrig på Systembolaget och således är mina kunskaper inom alkohol mycket begränsade. Igår skulle vi ha middag här hemma och jag fick för mig att jag ville ha ett rosévin och gärna i box. Alltså frågar jag mina följare på Instagram om råd.

IMG_5969 2
Det tar ett tag innan svaren börjar ramla in men det här var det absolut roligaste tipset eftersom det var e x a k t vad jag hade gjort om jag inte fått ett bra tips av expediten! När jag kom ut på parkeringen så hittade jag inte bilen. Inget ovanligt för att vara mig men den här gången tog det så lång tid att jag var tvärsäker på att nån hade snott den. Filmade för instastory samtidigt som jag letade och jag var på riktigt grinfärdig. Hade precis bestämt mig för att ringa malen och böla, när jag såg den. Eller ja, när jag i det ögonblicket insåg att jag inte hade min rosa bil utan lånat makens svarta Volvo. Jag är dum i huvudet på riktigt ibland!
IMG_5972
Hann ju köpa vinet innan alla tips ramlade in och kan säga att 90% föreslog Barefoot men några föreslog det här. OJ så himla gott det var!
IMG_5976
Om jag gillar vitlök? You bet I do! Särskilt så här: grillad i ugn med olja, salt och lite timjan. Mums. Sen att det tydligen blev fiskalas inatt behöver man kanske inte nämna!
IMG_5975
Vi hade våra bästa kompisar över, herr och fru Calou. Mats och Carina … och  givetvis var 28-åringen och talibanen med också. 
IMG_5993
Alltså, vi har så jäkla kul tillsammans!
IMG_5998
Jag köpte ett nytt spel härom dagen, tror det heter ”Med andra ord”.
IMG_5991
Så jäkla, jäkla roligt! Vi spelade mot maken och Mats.
IMG_6005
Man får olika ord som man ska beskriva med andra ord och i normala fall vinner maken ALLTID i spel men h e r r e g u d så jäkla dålig han var. Liksom Mats. Vi vann överlägset. Kan verkligen rekommendera spelet om ni vill skratta men ta på er Tenaskydd!

Idag lördag och solen skiner. Ska försöka få igång en vattenspridare som jag köpte igår eftersom gräsmattan är helt fucked up av värmen. Måste även maila trädgårdsmannen, som ska komma och snygga till trädgården. Jag älskar att klippa gräsmattan, men allt annat får andra göra tacksåmycket. Folk säger ofta att ”det är så avslappnande att påta i trädgården” men nä, det är det inte alls. Jag har stora svårigheter att se skillnad på ogräs och normala växter. För mig betyder ogräs maskrosor, men har med åren insett att det är oroväckande mycket mer. ”Kolla, den där busken är så fin!” ”Mona, det är ogräs …”

18
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00