ANNONS

Fåglar och så …

/

Alltså, jag älskar den här årstiden men det här med att norra Europas alla småfåglar har morgonmöte två meter utanför min balkong i sovrummet varje morgon, är lite småkörigt. I synnerhet eftersom de drar igång vid 3-tiden. Det märkliga är att jag har öronproppar och kan utesluta alla andra ljud, men det där jääääävla kvittret gräver sig in i skallen!

IMG_5591
Men, jag är ändå mer tacksam över att det inte är snö ute. Vi har fantastiskt väder här i Stockholm och jag håller på att lära mig att leva i nuet. Varit dålig på det dom senaste 10 åren. Frukost på Wilmer är alltid en bra start på dagen. Får min specialmacka av Malin; shitloads med leverpastej på supergott bröd. Det ska vara så mycket pastej att det blir tandavtryck när man äter!
IMG_2744
Utöver att äta leverpastej packar jag flamingos för brinnande livet. Ni är inte kloka, dom är ju sjukt fula! Har ett gäng kvar dock, HÄR.
Ioli
Hörni, jag har nu fått bekräftelse på min order av lampor, men … det är först till kvarn som gäller.
Aigli
Jag har dessutom satt ner priset eftersom jag vet att det finns flera här inne som så gärna vill ha, men tyckt att de är för dyra. De kommer om en månad. (HÄR kan ni beställa.)
IMG_5936
Apropå nåt helt annat, titta på dom här äggen! Vet inte om färgen framgår helt men dom är ljuvliga. Ljust latte-färgade. Fick dom av Glad-Stina i soppköket i söndags.
IMG_5935
Hon har egna höns och jag är smula avundsjuk då ägg är en hyfsat stor utgift i det här hushållet. Älskar att hon har skrivit att dom är bäst före augusti. Ehh, dom kommer vara uppätna den här veckan!
IMG_5940
Jag undrar förresten om någon av er har testat det här hudvårdsmärket? Amerikanskt high end-märke. Förra sommaren gjorde jag slut på tre flaskor av Linda Hallbergs ansiktsmist men fick tips om den här härom dagen på DaisyBeautys hemsida .Många undrar säkert varför man ”måste” ha en sprej i fejset och det måste man verkligen inte, men det är galet skönt med nåt som återfuktar när det är varmt som sa*an! Jag har ett gammalt ansikte och vill inte se ut som en torr, skrynklig gammal kärring bara för att huden torkar ihop av värmeslag. Hur som, eftersom mitt favoritmärke, SkinCeuticals, inte har någon mist så köpte jag den här för att se om det är en keeper för framtiden.
IMG_5930
Vaknade i morse och trodde på allvar att det var måndag. Gissa om jag blev glad när jag insåg att det är fredag. I helgen ska jag umgås med familj och vänner.

Vad gör ni? Semester? Jobbar ni? Vad är era sommarplaner? Just det, vet ni var man kan köpa bra ansiktsmasker någonstans?

44
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00