ANNONS

När man har konstigheter för sig

/

images
Maken och jag pratade lite igår. Om saker man gör när man blir nervös … utan att man tänker på det.

Han tycker att det t ex är vansinnigt roligt att jag tydligen alltid krafsar mig på bröstkorgen så fort jag blir nervös. Sen simmar jag tydligen ”ur bild” varje gång det ska diskuteras pengar, alltså när han försöker pruta, eller så, i olika sammanhang. Ni fattar. Jag tycker att det är extremt obehagligt så jag gör mig alltid osynlig då.

Men, det här med krafsandet på bröstet har jag dock ingen koll på alls. Han brukar alltid påpeka det efteråt och skratta knäskålarna ur led.

Har ni några såna här konstigheter för er?

14
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00