ANNONS

Still alive

/

Vi kämpar med vår lilla fågelunge allt medan vi har tiden emot oss.

IMG_5071
Vi har bestämt att det är en tjej och hon heter Svanhild eftersom vi bor i Villa Svanhild.

Igår morse vaknade vi och var helt säkra på att hon inte längre levde. Två vildvårdare hade båda sagt att hon inte skulle överleva natten. Men, där låg hon, och gapade med munnen. Jag drog iväg till zooaffären och pratade med en veterinär där. Hon sa att Svanhild har mycket små chanser att överleva men höll med mig om att det var värt ett försök. Problemet är bara att man inte får handa vilda djur i hemmet i mer än i 48 timmar. 

IMG_5101
Vi fick rådet att köpa kattmat och att fortsätta med vatten. Hon äter ungefär varje halvtimme, bajsar som en fullvuxen karl och får ligga på våra bröstkorgar för att få ordentligt med värme. Övrig tid ligger hon i en Glossybox, invirad i en cashmereponcho. 
IMG_5093
Nisse är supernyfiken men respektfull.

Vi vet inte riktigt hur vi ska göra eftersom ingen viltvårdare vill ta sig an henne, samtidigt som det finns en lag att följa. Att få rådet att lämna in henne hos en veterinär slutar ju bara på ett sätt och jag tycker att, så länge hon sprattlar, är glad och äter som en babian, varför ska vi låta henne dö då?

25
110

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00