ANNONS

Solglasögon – kan man ha för många?

/

Innehåller ett betalt reklamsamarbete med Synoptik

img_1982-scaled
Härom dagen mötte jag upp Linus och Belle för att kolla in sommarens alla nyheter hos Synoptik i Sturegallerian (har snott lite bilder av tjejerna). Jag tycker att det är supersvårt att välja bågar, det är som att köpa behåar, man måste verkligen prova sig fram.
IMG_5003
Jag tänkte vara lite wild’n crazy och välja några jag i vanliga fall aldrig skulle ha valt (Chloé), men … jag fegade ur. Jag har en förkärlek för modeller som är tidlösa och det var inte dom här!
IMG_5004
Jag tvingade Belle att prova dom här hjärtformade (också Chloé) men hon är om än värre än mig när det kommer till stilrent och klassiskt.
IMG_0104_01-06-2020-13-05-38-1536x1536
Linus hittade ett par bågar nästan direkt. Galet snygga (Armani)
IMG_5008
För min del blev det dessa Gucci. I normala fall byter jag ut glasen till slipade men jag tänkte slå på stort i sommar och använda linser. Ska bara gräva fram dom i nån flyttlåda först. Jag är så himla ljuskänslig så jag älskar att ha på mig solglasögon. 
IMG_5015
Belle hittade ett par från YSL. Synoptik har 25% på alla solglasögon under två månader så passa på! Mycket bra priser. HÄR hittar ni dom.
IMG_5022
Till skillnad från mig så har dessa damer stora instagramkonton och ville föreviga lite bilder. 
IMG_5037
Man kan ju säga att de har koll på hur man poserar, that’s for sure. 
IMG_5028
Själv kommer jag aldrig bli en fotomodell, men det gör inget, är lika glad ändå.

Vädret här i Stockholm är fantastiskt men jag tillbringar dagarna mestadels inomhus och packar upp, stuvar om, rensar bland en miljard flyttlådor. Det är det bästa med att flytta: att göra sig av med grejer. Blocket är galet bra!

11
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00