ANNONS

När man har fina läsare

/

Det kom en liten inflyttningspresent på posten härom veckan.

IMG_4882
En av mina läsare här inne jobbar på hygienföretaget Essity, som bl a har Torky. För ett par år sedan, när jag var i Göteborg, kom jag till hotellrummet och där stod en korg med bland annat en svart Torky-hållare. Jag älskar den och blev jätteglad över att Eva ville skicka mig en till nya huset. Blev däremot lite nervös när jag läste: ”Kunde inte låta bli att lägga ner extra grejer”. 

SOM jag skrattade när jag grävde lite i lådan.

IMG_4883
Jag behöver ju inte vara rädd för att göra på mig i alla fall!
IMG_5040
Bästa uppfinningen ever!

Det går framåt med uppackningen. Jag har kommit in ett ett död-städar-mood så nu är det hard core rensning.

Vi har bott här i en vecka nu och planen är att det ska vara klart den här veckan. Eller ja, klar och klar. Vi har kraftiga diskussioner om vilken typ av soffgrupp vi ska köpa så det lär få vänta.

Men, jag ska erkänna att jag, som sagt ”aldrig mer stort hus” trivs mer än lovligt i det här jättehuset.

19
101

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00