ANNONS

Saker man aldrig kommer förstå sig på

/

Jag tror mig vara ganska normalbegåvad och inte så påverkningsbar … när det kommer till det mesta. Med åldern kommer förhoppningsvis en del insikter och man har koll på läget.

Det har dessvärre inte unga tjejer. Oftast. Så därför blir jag sjukt jävla förbannad när jag ser sånt här.

IMG_4947
Det är dags att vi kommer fram till nån form av lagstiftning så att det städas upp i den här branschen. Så sjukt oprofessionellt att TÄVLA ut ett ingrepp … och, om man nu känner sig tvungen att göra det, skulle jag inte lägga ut en bild som gör att jag aldrig-i-helvete-skulle gå till den behandlaren.

Eller så är jag bara en medelålders kärring med anala åsikter och som inte fattar att det här tydligen är framtidens sätt att ragga kunder.

35
85

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00