ANNONS

Första natten

/

Fy fasen så ledbruten jag är. Dels från allt bärande igår och dels från luftmadrassen jag sov på inatt. Vi har ju en flyttfirma som kommer imorgon och tanken var att vi skulle flytta över ömtåliga saker själva. Men, det blir som det blir när man håller på: man tar ju allt man kommer över bara för att … man kan!

Maken trodde att jag skämtade när jag sa att jag skulle sova kvar. ”Men, du kan inte mena allvar, vi har ju två nätter kvar!”

”Jag är skitallvarlig, jag bor här nu serru!” sa jag och hoppade i säng en timme senare. Ska dock erkänna att jag saknade min säng. Satan i gatan vad det var oskönt att sova på en sån här.

Min vy i detta nu. Ensam med gott kaffe. Life is sweet och det blir ännu sweetare senare idag när jag lägger upp vårt nya avsnitt på youtube!

5
95

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00