ANNONS

Nedräkning

/

Det går ju åt helsike med mina planer om att ha en ”neutral” färg på ny soffgrupp. Igår var jag och maken på Sweef och kollade deras utbud. Klev in genom dörren med siktet inställt på grått eller beige, även fast jag egentligen skulle vilja en en senapsgul.

IMG_4804
Vinrött är ju galet snyggt. Blev lite småsugen. 
IMG_4806
… tills jag fick syn på den här turkosa … 
download-3
… fast  i den här modellen. Herregud vilken cool färg, I love it!

Maken kräktes dock så nu måste jag försöka komma på nåt sätt att övertala honom.

Målarna är snart klara i huset och jag ska flytta grejer hela helgen. Spar allt stort till flyttfirman på måndag men jag har stor lust att redan ikväll smälla upp en tältsäng och sova där. Alla som kommer dit säger samma sak: huset är fantastiskt och energierna ör extremt bra.

Life is sweet.

20
95

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00