ANNONS

… och dagarna bara galopperar

/

Igår hade vi en besiktning av huset vi flyttar till. 

IMG_4797
… och även fast det stora flyttlasset går på måndag så har vi fått lite tidigare tillträde.
IMG_4789
Nu har målarfirman kommit och ska måla i alla rum. Jag kör vitt rakt igenom.

Åker som en tok fram och tillbaka med prylar jag är rädd om samt hela mitt webblager. Det väger sa*an och jag är tokslut. Får gudskelov hjälp av mina föräldrar. 

IMG_4798
I know. Är inte jättefräsch just nu. Trött som en babian, vilket är mer än tydligt.

Men, huset är FANTASTISKT. Det ligger högt= ingen insyn och i ett väldigt tyst område här i Nockeby/Bromma. Ska visa er sen när vi har kommit i ordning. Herregud som jag kommer trivas. Med lite tur så har vi bra grannar också. Har bara träffat dom på ena sidan om huset än så länge.

För övrigt så känns det i hjärtat när alla våra nuvarande grannar (fyra hus, på en liten tvärgata) under några veckor sagt att de tycker att det är tråkigt som fasen att vi flyttar. Här har man en tradition med att duka upp för kräftor i augusti och ”ni måste komma varje år!” 

Vi bodde i 17 år i vårt gamla hus och de sista tio åren hade vi sjukt otrevliga grannar. Snorkiga som attan. Avskyr människor som tror att de är förmer än andra. När vi sålde så frågade köparna om grannarna. Jag försökte vara lite ödmjuk men det lös igenom. Ni som hängt här ett tag vet att vi på kuppen blev väldigt goda vänner med köparna och umgås regelbundet. Nu säger Anna ofta: ”fy fan, du hade rätt!”

Inte förrän nu, två år på den här adressen, har jag förstått hur jäkla viktigt det är med trevliga människor runt omkring.

13
88

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00