ANNONS

När man fattar egna beslut

/

För er som läst mig länge så vet ni att jag och maken har diametralt olika åsikter när det kommer till inredning. Jag kan tycka att han gör sig bäst framför sin dator, där han kan pilla med sina Excelfiler men nejdå, han ska tycka och tänka om precis ALLT.

Problemet med det är att det nästan alltid landar i att han gillar mitt slutresultat men vägen dit kantas ofta av extrema tjafs.

Det kan tänkas att jag igår råkade köpa en fondtapet som han kommer få hicka när han ser. 

Skärmavbild 2020-05-18 kl. 10.55.49
Håll med om att den är fin? Ska ha den på vår gästtoalett.

Vi har dock ett större krig att ta oss igenom eftersom vi har bestämt oss för att köpa en ny soffgrupp  … och hoppa över Mio och IKEA den här gången. Det viktigaste för honom är att det går att sova skönt i den. Suck.

Skärmavbild 2020-05-18 kl. 11.09.35
Jag skulle ju gå tillbaka till beige och grå inredning men har tokfastnat för den här. Tror dock att jag måste fylla maken med alkohol innan vi åker till den möbelaffären.

Har ni några tips på vilka företag man ska u n d v i k a?

Edit: när jag skrev det här inlägget gick talibanen förbi och jag frågade vad hon tyckte. ”VA, men USCH, den var ju svinful!”

Sa jag att hon kan glömma att tomten kommer i år?!

48
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00