ANNONS

Kanonerbjudande till er som bor i Stockholm

/

Det är ju ingen hemlighet att jag försöker hjälpa vänner och bekanta med deras företag och just därför har jag övertalat Viktoria på Irradiakliniken om en grej. Hon har haft ett erbjudande ute om att man får göra en laserpeeling hos henne för ett kraftigt reducerat pris. Villkoret var dock att behandlingen skulle äga rum senast den 31/3 men jag frågade henne om jag kunde få förlänga den för mina läsare … och det fick jag.

IMG_3699
Om du bokar in behandlingen så att den sker senast 30 april OCH skriver ”MONA” i bokningen, så får ni den för 800 kr. Den här sk Hollywoodbehandlibgen har jag gjort och den är fantastisk. Man får ett galet fint glow, som sitter i, och huden blir otroligt fräsch.

Irradiakliniken är mycket noga med hygienen, redan innan den här coronapandemin lamslog oss, så det föreligger ingen risk att göra den här behandlingen. Givetvis gäller det vanliga för oss kunder: vi måste vara friska, eller ja, vi får inte ha några som helst sjukdomssymptom.

Skärmavbild 2020-03-27 kl. 15.07.55

HÄR kan du gå in och läsa och boka. Glöm inte att skriva MONA i bokningen, annars gäller inte erbjudandet.

Tack för att du bidrar till att småföretagare har en chans att överleva den här skiten.❤️

PS, jag reklammarkerar inte det här inlägget som ett betalt inlägg då det inte gagnar mig på något sätt. Jag hade redan tider inbokade och har samma förutsättningar som andra. 

8
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00