ANNONS

ÄNTLIGEN har silikontopsen kommit!

/

Betald reklam för mina egna produkter på Designforhome.se

Herregud vilket strul det har varit med att få hem nya sändningen med mina miljövänliga silikontops!

IMG_1447
Har en del nya läsare här så jag måste förklara. Bomullstops är ett av världens största miljöbovar och man har tagit ett EU-beslut om att de ska sluta att säljas. I England förbjuds dom nu den 1 april.
IMG_1452
Jag har hittat världens bästa ersättning i form av tops gjorda i silikon. För öron och för smink. Man tvättar dom efter användning så kan man använda dom hur länge som helst. Materialet är nedbrytbart och därmed miljövänligt. 
IMG_1451
IMG_1454
Min första laddning tog slut på några timmar men igår fick jag hem galet mycket och jag är så tacksam över alla er som haft tålamod. De är över en månad försenade men den här coronskiten har ställt till det för alla som köper varor från Asien.

HÄR hittar ni dom. Fraktfritt så klart. 

IMG_3057 2
Har även tagit hem miljövänlig tandtråd. Vi är ju vana att tandtråd är vit, men jag tyckte det var lite coolare med svart! HÄR hittar du den. Också fraktfri.

6
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00