ANNONS

Gott & Blandat

/

Det känns som om allt är ett enda vakuum just nu. Ingenting är som vanligt och frågan är om det någonsin kommer bli som det har varit. Vem vet, det kanske till och med blir bättre.

Helt klart är i alla fall att livet fått lite nya rutiner. Nu handlar det inte längre om att packa ordrar varje dag, utan nu är det konstgjord andning ett tag. Igår åt jag en god lunch på Wilmer samtidigt som domen i Soran Ismail-fallet damp ner i mailkorgen. Offret han hade anmält för grovt förtal blev givetvis fälld, vilket var väntat. 55.000 i skadestånd plus villkorligt.

IMG_3700
Vi ska givetvis se till att gå samman och samla ihop skadeståndet. Jag håller dock tummarna att ”Sara” överklagar. I så fall kommer nog saker och ting bli lite mer detaljerat.

Efter lunchen gick jag bort till Bigge på FÄRG. Hennes studio ligger nära Wilmer så det är väldans praktiskt. 

IMG_3702
Jag och Bigge har ”fastnat”. Vi har spelat in ganska mycket material men vårt stora problem är att vi är som roligast när vi inte ska vara seriösa och nu vet vi inte riktigt vilken riktning vi ska ha. Tanken var att vi skulle ut med vårt premiäravsnitt nu på söndag, men vi är som sagt lite vilsna. Det enda som är solklart är att vi är HUR roliga som helst … när vi inte spelar in. Folk som är med oss vid inspelningarna säger samma sak. Planen har varit att blanda smink- och hudvårdsskola med seriösa ämnen men det vi lyckats mest med är sjukt många roliga bloopers. I förra veckan skulle vi spela in en introduktion. Ett klipp om varför vi vill starta en Youtube-kanal. Efter drygt 40 (!) försök gav vi upp. Hur svårt kan det vara liksom … men vi fuckade upp det hela tiden och bröt ihop av skratt. 
Skärmavbild 2020-03-24 kl. 18.03.42
Skärmavbild 2020-03-24 kl. 08.17.01
För övrigt håller jag på att gå bananas över det här. Meddelanden som poppar upp på min dator HELA tiden. 
Skärmavbild 2020-03-24 kl. 18.05.13
Jag har aldrig varit inne på några skumma sidor och ändå får jag sån här skit. Vet inte hur man får bort det och det är lagom kul när man sitter bland folk och de ploppar upp.

7
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00