ANNONS

Jag fortsätter, så mycket jag bara kan

/

Det sticker säkert i ögonen på folk att jag försöker leva som vanligt, men jag måste. Vägrar låta coronan ta över mitt liv. ”Som vanligt” innebär dock att jag undviker folkmassor och ställen där jag kan tänkas bli smittad. De behandlingar jag har inbokade går jag på. 

IMG_2854
Två gånger om året får jag en kallelse från Jenny på Artface. Ni som hängt här ett tag vet ju att jag kör botox och fillers mellan ögonen och i survecken runt munnen.
IMG_2855
Det är inget som gör att jag ska se yngre ut, utan endast att jag inte ska se så jäkla sur ut. 
IMG_2853
Men, sedan några år tillbaka gör jag en annan grej också.
IMG_2864
Med åren försvinner läpparnas konturer och en gång om året så fixar Jenny tillbaka dom. 
IMG_2895
Man får bedövning så det känns inte särskilt mycket. 
IMG_2886
Den här spänningshuvudvärken jag gick med i flera år är sedan länge borta. Det är ju många som använder botox för sin migrän, så uppenbarligen fungerar det.
IMG_2875
Det viktiga är att man går till en behandlare som är, antingen sjuksköterska eller läkare och som är certifierad inom injektioner och medlem i EIR (Estetiska Injektionsrådet. Utför de andra behandlingar bör de även vara med i SHR. Jenny jobbar varannan månad i Motala, om jag nu har några läsare där. Jag har gått hos Jenny i flera år och kommer inte sluta förrän jag ligger i graven. Alla pratar om att utseendet inte spelar roll men för mig gör det det. Var så sjukt jäkla trött på alla ”.. är du sur?” och är tacksam för att jag på utsidan ser ut som jag känner mig på insidan. Vad det kostar? Det beror på vad du behöver/vill ha gjort, men från 3.500 kr. Det kan man komma ganska långt med när man har gjort det här i några år. För, ju längre tiden går, desto mer sällan behöver du ”fylla på”. Jag går två gånger om året och i början gick jag varannan, var tredje månad.

Var och en måste få lov att bli lycklig på sitt eget sätt och jag är skitlycklig.

För det mesta.

10
88

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00